Sing Your Song 2015 Cluj Napoca

Sing Your Song 2015 Cluj Napoca

CONCERT

SING YOUR SONG 2015: “Prin muzică spre Dumnezeu”

A doua ediție Sing Your Song are loc anul acesta pe data de 9 noiembrie în Cluj-Napoca.

Sing Your Song 2015 este un eveniment muzical cultural – creștin de înaltă calitate. Repertoriul abordat cuprinde anul acesta faimoase coloane sonore de film, precum Gladiator, The Chronicles of Narnia, Saving Private Ryan, The Phantom of the Opera, Munich, dar și lucrări vocal-simfonice realizate de compozitori și aranjori români contemporani.

Însă, nu doar muzică bună te așteaptă la Sing Your Song! Împreună cu Liviu Damian, lector doctor la Facultatea de Istorie a Universității București, vom incerca sa aflam răspunsurile la posibilele întrebări profunde despre existență pe care le-ai putea avea.

Pe data de 9 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, str. Piața Lucian Blaga, numerele 1-3.

Sanctus Pro Deo este un ansamblu vocal-simfonic format din tineri, care vor să aducă bucurie prin muzica vocal-simfonică și corală pe care o prezintă. Însoțiți de soliști remarcabili, corul și orchestra Sanctus Pro Deo abordează lucrări muzicale dintr-un repertoriu vast ce include muzică de film, muzică clasică și lucrări cu tematică creștină. Din octombrie 2005 și până în prezent, Corul și Orchestra Sanctus Pro Deo au creat și au susținut o serie de astfel de proiecte muzicale și se bucură de o apreciere deosebită din partea publicului.

CONCURS

Prețul unui bilet la evenimentul Sing Your Song 2015 este de 20 lei/25 lei și poate fi procurat online pe www.biletmaster.ro sau de la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, str. Piața Ștefan cel Mare. Pentru mai multe informații despre program și bilete accesați www.sanctusprodeo.ro.

Pentru cititorii acestui blog am placerea sa va anunt ca voi acorda, prin tragere la sorti, 2 bilete pentru 2 dintre cei care vor lasa pana in 30 octombrie 2015, ora 23:59, un comentariu aici pe blog, in care sa spuneti cate instrumente muzicale se pot observa in trailerul video de mai sus.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro