How to Web Conference 2015

How to Web Conference 2015

How to Web Conference

Produse inovatoare și oportunități de networking cu actori relevanți din industrie

Axosuits, exoscheletul medical pentru persoanele cu dizabilități, Codie, robotul interactiv care ajută copiii să descopere lumea tehnologiei, Scooterson, primul scuter electric inteligent, Bitdefender Box, dispozitivul care protejează toate aparatele conectate la Internet, sau Vector Watch, ceasul inteligent cu o autonomie de 30 de zile, se numără printre produsele tech inovatoare care vor fi expuse anul acesta la , eveniment care va aduce împreună peste 1000 de profesioniști în domeniul tehnologiei din regiune. Biletele de tip Early Bird sunt disponibile până marți, 17 noiembrie, .

How to Web Conference 2015 este cel mai important eveniment dedicat inovației în tehnologie și antreprenoriatului din Europa de Sud-Est și este organizat în colaborare cu Telekom Romania, IXIA, Bitdefender și CyberGhost. Cei peste 1000 de profesioniști în domeniul tehnologiei care vor participa la eveniment vor cunoaște actori importanți din industrie, vor vedea și testa produse inovatoare din domeniul Internet of Things și vor descoperi unele dintre cele mai promițătoare startup-uri din regiune. Toate acestea se adaugă la prezentările susținute de profesioniști cunoscuți care vor avea loc pe cele două scene ale conferinței.

Zona de expo pentru produse inovatoare și demonstrații pe scenă

Participanții How to Web Conference vor avea ocazia să vadă și să testeze produse inovatoare din domeniul Internet of Things vizitând zona de gadget expo. În plus, pe scena principală a conferinței va avea loc o demonstrație a modului în care funcționează o parte dintre aceste produse. Printre acestea se numără:

 • Axosuits, exoschelet medical pentru persoanele cu dizabilități, ușor de folosit, care ajută persoanele cu deficiențe locomotorii să își câștige mobilitatea.
 • Scooterson, primul scuter inteligent din lume care utilizează o combinație unică de cloud, tehnologie smartphone și analiză de date pentru a îmbunătăți experiența șoferului, maximizând în același timp siguranța acestuia și eficientizând consumul energetic.
 • Bitdefender Box, dispozitiv care protejează de malware toate aparatele conectate la Internet, de la televizoare smart până la frigidere, termostate sau console de gaming.
 • Vector Watch, ceasul inteligent cu o autonomie de 30 de zile, singurul produs din gama sa compatibil cu sistemele de operare iOS, Android și Windows Phone.
 • Codie, robotul de jucărie interactiv care ajută copiii să descopere lumea tehnologiei și îi învață gândirea logică și tehnicile de rezolvare a problemelor, cunoștințe utile mai târziu pentru programare.
 • Hirrus mini-UAV, drona de supraveghere care furnizează date relevante în mod rapid, ajutând oamenii să își crească productivitatea, să diminueze costurile sau să își îmbunătățească semnificativ calitatea vieții.
 • Gravity Lifter, dispozitiv multi-premiat la nivel internațional care folosește câmpul electromagnetic pentru a produce un efect de levitație oricărui produs / obiect cu o greutate maximă de până la 3kg.
 • DreamOC, o piramidă de sticlă care emite animații holografice folosind un fascicul de lumină și un ecran de proiecție 3D.
 • Lighty, primul proiector mobil inteligent care are capacități robotice: mișcare panoramică, conectivitate wireless și control al vocii.
 • TinTag, dispozitiv reîncărcabil de tracking care ajută utilizatorii să își găsească obiectele sau animalele de companie mai ușor.
 • Symmer3D, platformă Delta multifuncțională pentru imprimare 3D, PCB miling și inscripționare cu laser.

Oportunități de networking cu actori importanți din industrie

How to Web Meet, aplicația mobilă a conferinței dezvoltată de echipa mReady, va ajuta participanții să intre în legătură unii cu alții, să discute în mod direct și să stabilească întâlniri. În plus, How to Web Meet va oferi utilizatorilor recomandări în funcție de interese și va facilita astfel interacțiunile sociale, îmbunătățind astfel experiența de networking a acestora. Aplicația este disponibilă acum în AppStore și pe Google Play, iar participanții la conferință vor primi individual datele de acces.

În plus, pe toată durata evenimentului două networking lounges vor găzdui mese rotunde, sesiuni de Q&A și “Ask the expert” în cadrul cărora participanții vor avea ocazia să discute cu invitații conferinței.

Studii de caz, discursuri aplicate și bune practici

Toate acestea se adaugă la conținutul de foarte bună calitate: pe cele două scene ale conferinței vor urca antreprenori care au dezvoltat produse de succes la nivel global și profesioniști cu experiență în marketing, product sau development. Aceștia vor aborda teme precum crearea și lansarea de produse cu potențial, organizarea echipelor de produs și metrici, growth hacking, dezvoltarea unei campanii de marketing digital, cum să crești prin conținut sau cum să dezvolți o comunitate în jurul produsului tău. Agenda completă a evenimentului este

How to Web by Night

Oportunitățile de networking continuă și după încheierea programului oficial al conferinței, iar participanții vor fi invitați să interacționeze într-un cadru informal la evenimentele sociale organizate special pentru ei. Astfel joi, 26 noiembrie, discuțiile vor continua la networking cocktail, în timp ce vineri, 27 noiembrie, membrii comunității profesioniștilor în tehnologie sunt invitați la How to Web Rocks, petrecerea care încheie How to Web Conference 2015.

Organizat în colaborare cu Telekom Romania, Bitdefender, IXIA și CyberGhost, cu sprijinul partenerilor Microsoft, Avangate, hub:raum, Ambasada Canadei în România, Mozilla, EIT Digital și Okapi Studio, How to Web Conference 2015 va avea loc pe 26 & 27 noiembrie la Grand Cinema & More (Baneasa Shopping City). Biletele de tip Early Bird sunt până marți, 17 noiembrie.

Despre How To Web

How to Web este cel mai important eveniment dedicat inovației în tehnologie și antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. Conferința se adresează inovatorilor în tehnologie, antreprenorilor, dezvolatorilor de produse tech, agențiilor și companiilor de outsourcing interesate de inovație, investitorilor și tuturor celor interesați de tehnologie și inovație. Mai multe detalii despre eveniment și lista vorbitorilor confirmaţi pentru ediţia de anul acesta sunt disponibile .

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro