Livrare speciala cu TNT pe axa Cluj-Bucuresti-Dublin

Livrare speciala cu TNT pe axa Cluj-Bucuresti-Dublin

TNT_SHORT_LOGO_LOCKUP_ORANGE-GREY_RGB_A4

V-am mai povestit aici și aici despre năzbâtiile pe care le-am pus la cale cu ajutorul TNT Express România. Că oamenii ăștia nu-s normali cu capul (în cel mai bun sens posibil) e deja bine știut. Că ajută oamenii să mute treburi de ici-colo, e iarăși treabă bine cunoscută.

Dar să vedeți cam în ce situația m-am aflat zilele trecute și cum au reușit, din nou, să mă ajute.

Am aflat că va trebui să fiu unul din membri din companie care urma să fiu plecat la Joomla World Conference în Bangalore, India destul de târziu. Târziu în sensul în care o viză turistică, cu subdiviziunea „evenimente/conferința” are nevoie de 3-4 luni de procesare (!). Așa că am fost sfătuit să merg și să cer viză turistică. Atât, simplă.

Am ajuns în București de azi pe mâine, cu avionul. Biletul l-am luat prin vola.ro și deși am plătit economy, am aflat (cu bucurie) că de fapt era business. Dar la cele 35-40 de minute cât durează zborul până la București nici nu mai contează.

La ambasada Indiei am ajuns rapid, cu un Uber. In față, 2 jandarmi tocmai își beau cafeaua de dimineață. După ce m-am asigurat că eram unde trebuia, am aflat și că eram 1 oră mai devreme, încă nu deschiseseră. Discut cu ei despre ce și cum se procedează (din câte am trăit eu, am învățat că e cel mai indicat să te ai bine cu paznicii și cu secretarele) și aflu că există o doamnă care vine cu grupuri de turiști la ambasadă și dânsa m-ar putea ajută și pe mine cu tot ce ține de documente. Dar nu venise încă.

Am trecut peste lista cu documentele necesare din nou și am plecat, la recomandarea jandarmilor, să găsesc un centru de fotocopieri și tipărire, aflat aproape. Acolo am reușit să îmi printez rezervarea de la hotel și biletele de avion dus-întors.

Revenit la ambasada, mă întâlnesc cu doamnă Geta, care îmi verifică actele și mă ajută să completez în ambasadă cererea de interviu. Intru la consul, avem discuția/interviul pentru viză și nu primesc un răspuns pe loc. Mă liniștește Geta afară. Luasem viză, trebuie revenit peste 2 săptămâni cu pașaportul să îmi lipească stickerul.

Însă problema abia aici apărea. Eu aveam drumuri de făcut. Anume: urmă să plec în SUA și apoi după o revenire acasă de 6 ore, plecăm spre Dublin pentru Web Summit și apoi zboram Dublin-Bangalore.

Mi-am dat seamă că am nevoie de ajutor specializat, așa că am discutat cu echipă TNT Express România despre situația mea și planul a fost pus la cale rapid.

Urmă să aterizez în Cluj Duminică, 1 noiembrie 2015 pe la 1:05AM. După ce stau acasă câteva ore, unde aștept curierul să îmi ridice pașaportul, voi pleca spre Dublin.

TNT preia pasaportul meu de la Cluj
TNT preia pasaportul meu de la Cluj

După preluarea pașaportului de către curier, am ținut legătura încontinuu cu departamentul de #LivrareSpeciala al TNT și doamna Geta din București. Pașaportul preluat duminică înainte de masă din Cluj, de la mine, a ajuns la București a doua zi și doamna Geta l-a depus la ambasada Indiei pentru aplicarea vizei.

Doamna Geta primeste pasaportul meu e la curierul TNT
Doamna Geta primeste pasaportul meu de la curierul TNT

In dupămasa aceleiași zile, odată ce pașaportul este eliberat de către ambasada Indiei, curierul TNT se întâlnește cu Geta din nou și preia pașaportul meu. De data aceasta purta o altă viză pe una din file: cea de India.

Pe 4 dimineața primesc telefon de la curier că ajunge la hotel în Dublin, unde eram cazat și mi-a adus pașaportul cu viză aplicată. Totul în 3 zile.

 

Curierul TNT a livrat plicul cu pasaportul meu si viza de India aplicata
Curierul TNT a livrat plicul cu pasaportul meu si viza de India aplicata

Vreau sa le multumesc pe aceasta cale tuturor celor implicati, de la departamentul de marketing al TNT, echipei #LivrareSpeciala, doamnei Geta Ionescu, curierilor si pana chiar si ambasadei Indiei.

O alta #LivrareSpeciala finalizata cu succes. Multumesc TNT!

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro