MK 4 IT: Primul eveniment de Marketing dedicat companiilor de IT din Cluj

MK 4 IT: Primul eveniment de Marketing dedicat companiilor de IT din Cluj

Loopaa_MK4IT_coverFB_v2_02_11_15

Activezi in domeniul IT in Cluj si vrei sa inveti mai multe despre marketing in domeniu? Ai acum o foarte buna sansa sa faci nu numai asta, ci si sa te conectezi cu altii care fac acelasi lucru.

Agenţia de Marketing Loopaa din Cluj, organizează în premieră evenimentul MK 4 IT – Marketing for IT, singura conferință de Marketing dedicată companiilor de IT. Aceasta va avea loc pe 19 Noiembrie, la Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome, între orele 9:00 și 18.00.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/loopaa.marcom/videos/vb.376600779113569/888294724610836/?type=2&theater” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Evenimentul se adresează specialiştilor de marketing din marile companii IT locale cât și antreprenorilor din domeniu.

Participanţii vor avea ocazia de a se întâlni cu 6 profesionişti în marcom, din spatele unor branduri de renume precum Samsung, Microsoft, LinkedIN, Parlamentul European, Heimdal şi Loopaa. Aceştia vor răspunde la unele din cele mai stringente întrebări din viaţa unui marketer:

  • Noi perspective – Cum te poate ajuta “storytelling”-ul să promovezi o companie și produsele de IT?
  • Cum atragi lead-uri B2B prin conţinut?
  • Agile Marketing – cum reacţionează marketing-ul la schimbare?
  • Cum faci inbound marketing cu un buget restrâns?
  • Care este profilul noului marketer?
  • Cum treci peste “criza” marketerului în IT?

“Principalul beneficiu pe care îl urmărim pentru participanţi, prin acest eveniment, este să primească răspunsuri la întrebările cu care se confruntă zi de zi, ca marketeri în IT, de la profesionişti în domeniu. Speakerii vin din companii de renume precum Microsoft, Samsung, Linkedin şi vor aduce cu ei un plus valoare prin împărtăşirea poveştilor lor de success – ce au încercat şi a avut succes, dar şi unde au greşit şi cum au gestionat situaţia. Mediul de IT este într-o creştere foarte rapidă la Cluj şi – n-o să vă ascund asta – poate fi greu pentru un marketer să se adapteze ritmului cu care evoluează lucrurile. De aceea, MK 4 IT va fi… ca o incursiune în viața “agile” a profesioniștilor.”, spune Victor Gavronschi, Manager General si fondator al Agentiei de Marketing Loopaa.

Biletele s-au pus deja în vânzare pe website-ul evenimentului: mk4it.loopaa.ro. Informaţii suplimentare despre eveniment puteţi citi pe website sau urmărind pagina de Facebook a agenţiei.

Loopaa Marcom este o Agenţie de Marketing din Cluj-Napoca, formată din tineri profesionişti din domeniu. Principalul focus al agenţiei sunt proiectele din domeniile IT şi Automotive, industria grea şi alimentaţie.

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro
aaa

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro