6 pasi pentru un 2016 de succes

6 pasi pentru un 2016 de succes

6 pasi pentru un 2016 de succes

Am decis ca perioada de Crăciun-An Nou din 2015 să o petrec, cu exceptia timpului pus deoparte pentru ShoeBox, in familie. Si nu imi pare rau ca am facut asta. Parca nu ma mai atrag alergaturile astea dupa bucate, artificii, stat aiurea noptile sa „trecem in noul an treji” etc.

Alerg in toate directiile, imi tot dau cu parerea despre toate si imi cheltuiesc energia, de multe ori, pe nimicuri. Asa ca am decis, personal, sa imi fac un pic de curat in viata, in 2016, si vreau sa fac cel putin 6 pasi pentru un 2016 de succes.

Daca vei considera ca ti se potrivesc si tie, „baga-te” si tu:

1. Vreau sa am grija de sanatatea mea. Sa mananc si sa beau sanatos. Un pic de mișcare fizică, cel puțin 30 minute, zilnic. Nu ar strica sa slabesc putin. Poate mai mult. Vreau sa ma odihnesc. Condiția fizică înbunătățește starea psihică. Productivitatea mea este determinată de sănătatea mea.

2. Vreau sa-mi dezvolt abilitatile financiare. Anume, sa-mi perfecționez capacitățile de a scăpa de datorii, de a-mi planifica cheltuielile, sa economisesc. Asa o sa pot sa ma ajut si pe mine si ai mei, dar si sa ajut pe altii mai des.

3. Vreau sa ma conectez cu persoane noi. Fă totul pentru a cunoaște oameni noi. Investește în relații noi. Stabilește contacte strategice și vei câștiga noi proiecte si prieteni sau colaboratori.

4. Vreau sa citesc mai mult. Oamenii cititori, sunt conducători!

5. Vreau sa-mi prelungesc timpul de calitate alocat familiei. Vor urma întâlniri, călătorii, recreații, vacanțe împreună cu cei dragi. Cu aceste amintiri vor ramane toata viata.

6. Vreau sa fiu mai prezent in online. Avem puterea sa influentam oamenii in bine, nu doar sa cream laturi si gunoaie pe Facebook. Nu-ți permite să subestimezi forța mediului online.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro