Sunt ambasador 24HourProject 2016

Sunt ambasador 24HourProject 2016

#24hourproject

Anul trecut am participat pentru prima data la proiectul international 24HourProject, ce isi propunea sa adune din toate orasele din lume participante, cate o fotografie la fiecare ora, timp de 24 de ore. Publicate in acelasi timp pe Instagram, Facebook si Twitter, cu hashtag #24hourproject, acestea au facut deliciul online-ului. Unele dintre fotografii au participat in expozitii in marile capitale ale lumii.

Am fost acceptat si anul acesta ca participant in proiect, insa nu doar ca simplu participant, ci si ca Ambasador in Romania (Cluj-Napoca) pentru 24HourProject. Momentan sunt singurul roman in lista, ceea ce ma bucura. Stiu insa ca sunteti multi alti instagrammeri clujeni si romani in „zona”, asa ca va invit sa participati si voi. Ar fi tare fain sa „roim” prin Cluj pe 19 martie, incercand, din ora in ora, sa surprindem instantanee cu oamneii locului.

Detalii 24 Hour Project 2016

Anul acesta organizatorii au ales sa aduca o tema foarte interesanta, aceea a conditiei umane, ca subiect al fotografiilor.

Data desfasurarii va fi sambata, 19 martie 2016, incepand cu ora 00:00 si pana la 23:59, ora locala in orice oras participant.

Cum poti participa la #24HourProject?
Organizatorii isi doresc un numar cat mai mare de participanti, din cat mai multe orase si tari din lume. Pentru asta, trebuie doar sa te inregistrezi. Odata inregistrat, esti automat acceptat ca participant la #24HourProject. Poti cumpara si Official T-shirtHoodie & more pentru a-ti arata sustinerea. Daca vrei.

Care sunt orasele participante anul acesta?
Toate orasele sunt binevenite. Pentru a vizualiza toate orasele si toti participantii care iau parte la editia din anul acesta, intrati pe harta participantilor 2016.  Puteti vedea si lista ambasadorilor care va pot ajuta cu sfaturi si instructiuni cu privire la proiect.

Care e tema acestui an?
Documenting Humanity to Make a Difference – Vom documenta conditia umana – ca fiinte umane, cu totii trecem prin aspecte pozitive si negative, ca parte a existentei noastre. Ganditi-va la emotiile universale, ca umorul, iubirea, tristetea, bucuria, implinirea, durerea, singuratate si capteaza-le cat mai relevant in fotografii.

Cum public fotografiile mele pe 19 martie?
Trebuie sa distribui 24 de fotografii, cate una p ora, in timpul celor 24 de ore de la 00:00am la 23:59pm, ora locala din orasul tau. Fotografiile trebuie sa fie facute doar in ziua de 19 martie 2016. Mai tarziu, se vor putea incarca si celelalte fotografii facute in perioada de 24 de ore, direct pe site-ul organizatorilor. Acestea vor fi luate in considerare in viitoare expizitii si colectii.

Modelul de distribuire se va anunta curand.

Unde vor aparea fotografiile mele?
Distribuind fotografiile voastre, aveti sansa de a fi publicate in toate canalele organizatorilor: Instagram, Twitter, Flickr, Facebook, Tumblr.

Unde pot vedea mostre din anii trecuti?
Puteti vedea galeria si expozitiile pe site.

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

2 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro