Cluj Innovation Days 2016

Cluj Innovation Days 2016

Cluj Innovation Days

Cluj Innovation Days 2016: Spre epoca digitală în medicină și administrație
  • Ediția a patra a Cluj Innovation Days propune două teme de interes crescut în societatea actuală: medicina digitală și administrația digitală
  • La forumul regional sunt invitați specialiști din Europa și SUA, reprezentanți ai Comisiei Europene și ai administrației române

Medicina digitală și administrația digitală sunt cele două teme majore care vor fi dezbătute în cadrul Cluj Innovation Days 2016, eveniment ce se va desfășura în perioada 31 martie – 1 aprilie la Cluj-Napoca. Peste 400 de manageri din IT, medici, universitari, reprezentanți ai administrației publice și ai mediului de afaceri sunt așteptați la cea de-a patra ediție a forumului regional ce urmărește inovarea în IT. Printre invitații Cluj Innovation Days se numără specialiști români și străini, reprezentanți ai structurilor europene și americane, cadre universitare de la instituții de învățământ de prestigiu, oameni de afaceri și investitori.

Alegerea administrației digitale ca temă a forumului a fost explicată de Andrei Kelemen, directorul executiv al Cluj IT Cluster. Evoluția tehnologică îi permite administrației să devină mai deschisă și mai performantă. Cu toții ne dorim folosirea noilor tehnologii în administrație, dar acest lucru se realizează într-un ritm destul de lent, mai ales în țările unde administrația este foarte centralizată. Pe parcursul celor două zile ale Cluj Innovation Days 2016 vom vedea soluții care pot contribui major la îmbunătățirea modului în care administrația înțelege și răspunde la provocările societății contemporane.

Cluj Innovation Days 2016

Programul Cluj Innovation Days 2016 include dezbateri generale, sesiuni tematice și de networking, prezentări și ateliere ce urmăresc să exploreze tendințele actuale, abordări noi și soluții inovatoare în medicina digitală și administrația digitală. Printre temele de discuție în cadrul panelului de medicină digitală se numără: „IT pentru terapia personalizată”, „Telemedicina”, „Realitatea virtuală în medicină”, „Bioinformatica”, „Printarea 3D în medicină” și „IT în medicina neurologică”. La administrația digitală, temele includ „Open Data”, „Securitate cibernetică”, „Coordonare comună a serviciilor publice și private digitale”, „Interoperabilitate măsurabilă în administrație”, „IT pentru inovare în gestionarea personalului din administrație”, „Finanțare sustenbilă a investițiilor publice în IT” și „Ecosistem digital deschis pentru administrație”.

Ediția 2016 a forumului regional este găzduită de Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Bilete „normale”

Biletele de acces la eveniment costă 30 de euro în regim early bird (până în 21 martie), iar pentru studenți, cercetători și cadre didactice universitare prețul unui bilet este de 20 de euro. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului, www.clujinnovationdays.com/tickets/

Bilete gratuite

Am 5 cupoane cu discount 100% pentru cei care se grăbesc şi îşi rezerve locurile. Folosiţi codul VVESA-CID2016 în formularul de rezervare. Primul venit, primul servit.

Parteneri

Cluj Innovation Days este un forum regional anual organizat de Cluj IT Cluster începând cu 2013 și care urmărește consolidarea comunității IT și facilitarea interacțiunii cu parteneri de afaceri și sectorul public. Ediția de anul trecut a fost dedicată inovării și transferului tehnologic în IT și alte domenii și a însemnat 472 de participanți, 40 de invitați români și străini și 28 de ore de prezentări, ateliere, discuții și relaționare.

Partenerii ediției Cluj Innovation Days 2016 sunt: Cisco (partener principal), IBM (partener platinum), Banca Transilvania și Dell Software (parteneri gold), Brinel, Pitech+Plus, Xoomworks, Alfa Software și Endava. Partener strategic: Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Facilitatori: AMM Design, Vitrina Advertising, Outlead Marketing, Cluj Hub, Golden Tulip, Romania Transfers. Mai multe informații despre Cluj Innovation Days 2016: www.clujinnovationdays.com.

Despre Cluj IT Cluster

Cluj IT este o asociaţie de tip cluster inovativ înfiinţatǎ în octombrie 2012. Numără în prezent 47 de membri: 35 de companii de IT cu peste 4.000 de angajați și cifră de afaceri cumulată de peste 100 de milioane de euro, universități și institute de cercetare, instituții publice și organizații catalizator. Inițiativă de business, clusterul urmărește creșterea competitivității sectorului IT și a vizibilității industriei IT românești, precum și poziționarea Clujului ca un hub regional inovator. Misiunea Cluj IT este ca până în 2018 să devină unul dintre cei mai credibili furnizori de servicii și produse inovatoare IT și de  sisteme de suport organizațional din Europa Centrală și de Est. Clusterul urmărește ca marea majoritate a membrilor săi să devină și să se mențină competitivi atât pe piața românească, cât și pe piețele internaționale.

Mai multe informații despre Cluj IT Cluster: www.clujit.ro.

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro