Ziua portilor deschise: studentii clujeni viziteaza companiile locale

Ziua portilor deschise: studentii clujeni viziteaza companiile locale

OPEN for TALENT Cluj-Napoca

Ce este OPEN for TALENT?

Este un eveniment de tipul ziua porților deschise care vrea să creeze o conversatie directă și reală între companii, studenți și tinerii absolvenți din domenii tehnice și de marketing din oraș

Timp de 2 zile, în 23 și 24 martie 2016, 40 de studenți și tineri absolvenți din domeniile IT și marketing vor vizita 12 companii de IT din Cluj-Napoca pentru a vedea cu ochii lor cum se desfășoară activitatea, pentru a înţelege mai bine cultura organizațională și ce înseamnă să faci parte din aceste companii.

Evenimentul se numește OPEN for TALENT și este organizat pe structura “ziua portilor deschise”, având particularitatea că aduce în același timp mai multe companii de IT care își deschid porțile pentru studenți cu scopul de a le prezenta povestea reală a companiilor, direct la ele acasă ,astfel încat alegerile lor de carieră să se bazeze pe informații directe și personale.

Ca participanți la eveniment sunt vizați studenții de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Universitatea Babeș-Bolyai, cu precădere de la facultățile: Automatică și Calculatoare, Matematică şi Informatică și Informatică Economică. Cei 40 de participanți vor fi selectați pe baza profilurilor educaționale, a motivației și a intereselor profesionale. Înscrierile au început în data de 1 martie și se vor încheia în 20 martie .

EBS, Yonder, Gameloft, Wolters Kluwer, Life is Hard, Inspiricon sau Tapptitude sunt doar cateva din companiile implicate in proiect, urmând ca lista completă a acestora să fie anunțată în 10 martie. Evenimentul este de asemenea susținut de organizații studențești precum BEST, OSUT, AIESEC, ASM, VIP și OSE.

OPEN for TALENT este organizat de GROWTH MARKETING Academy, o platformă de dezvoltare de talent de marketing și growth hacking pentru companiile tehnologice și startup-urile din Europa.

Cei care doresc să participe se pot înscrie folosind . Ii puteti urmari si pe pagina de Facebook.

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro