Câştigă un TIFF Card pentru Festivalul International de film TIFF 2016 Cluj

Câştigă un TIFF Card pentru Festivalul International de film TIFF 2016 Cluj

Cred că nu mai este o noutate că TIFF (Transylvania International Film Festival) începe astăzi la Cluj. Dacă încă nu ţi-ai luat bilet şi vrei să câştigi un TIFF Card, mai ai 3 zile să participi la concurs:

Cât de TIFFar ești, pe bune? Vrem să-ți știm povestea obsedan(t)ă, și s-o premiem, prin vot deschis, cu un TIFF card.
Fie că povestești pe Facebook, marcând postarea cu #hailaTIFF, pe blog, pe Instagram (aici și cu #TIFFmoments – cu poze din ahiva de #TIFF), pe YouTube, dă-ne link în comentariu la acest post!!! Sau comentează direct, dacă nu-ți place să-ți pui povestea pe gardurile rețelelor. Important e să aduni la un loc cele mai cool experiențe de TIFF, amuzante, interesante, emoționante, să ne vorbești despre filmele văzute în anii trecuți, oamenii cunoscuți, prieteniile legate, planurile cinematografice de anul ăsta sau cele de agațament TIFFic, despre descoperiri, revelații sau farse, să fii cel mai FAN și FUNNY, creativ, original, degajat, amuzant. Și nu uita să te asiguri că ne lași o adresă validă de email pe care să-ți scriem dacă o să câștigi:)

Cardul garantează accesul la 35 de proiecţii, la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale marcate cu asterisc (*) în politica de bilete. Deţinătorul cardului îşi va putea procura bilete în avans (sau în ziua proiecţiei) pentru orice film din programul TIFF, în limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF. Deţinătorul TIFFcard-ului nu poate viziona mai mult de 6 proiecţii pe zi şi nu poate procura două bilete la aceeaşi proiecţie. TIFFcard-ul nu garantează accesul la recepţiile, spectacolele, concertele sau evenimentele speciale din cadrul festivalului. Sunt 30 de carduri puse în vânzare pe biletmaster.ro:  

Ai vreme până pe 30 mai, la ora 12.00.

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro