Un nărav colorat

Un nărav colorat

Iubiti florile Manastur Cluj
Există oameni lângă noi care nu se mulțumesc doar să locuiască la bloc sau într-un cartier. Oameni care simt că dacă nu pun mâna să schimbe, să înfrumusețeze, să dea culoare și un farmec anume locului unde trăiesc, parcă nu fac nimic.

Așa este doamna pe care o văd în fiecare zi, de câte ori trec pe lângă blocul de lângă noi, întotdeauna aplecată, cu migală, cu grijă, asupra florilor pe care le iubește.

Deși unii le spun doar buruieni, ea are grijă și le iubește. Consideră că florile sunt lucrul cel mai minunat pe care-l avem în jurul nostru, de care fiecare ne putem îngriji.

În fiecare zi trebuie să faci ceva” îmi spune zâmbind arătând că ceea ce lucrează astăzi se va vedea doar în viitor, ceea ce nu o oprește să lucreze și să pună aceeași dragoste în grija cu care se ocupă de acest minunat spațiu verde din Mănăștur, Cluj.

Dacă treceți pe Calea Florești, imediat ce ieșiți de sub podul Calvaria, pe dreapta, o să vedeți locul acesta și o să puteți să ziceți, măcar în gând, un „mulțumesc!” ei, dar și tuturor acelora care se ocupă de spațiile verzi ale orașului, fără să fie plătiți, fără să fie pe statul de plată al unei agenții publice sau a primăriei.

Pentru toți cei care dau o pată de culoare cartierelor din orașele noastre, un sincer mulțumim și să vă țineți năravul!

Articol din categoria: #OameniDeLângăNoi

f64.ro
aaa

1 comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    O gradina foarte frumoasa!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro