Cum sună Clujul?

Cum sună Clujul?

Sound of Cluj, Electric Castle

M-am oprit de mult ori în Cluj și am ascultat sunetele din jurul meu. Ba am chiar filmat în parcuri, pe malul Someșului, pe trotuare, în troleu…

Clujul devine din ce în ce mai mult un oraș multimedia: Untold, TIFF, Jazz în the Park și cine știe câte alte motive să „răsune” Clujul se vor mai găsi.

Poate că tocmai de aceea, cu ocazia festivalului Electric Castle, Vodafone va crea prima melodie a Clujului, cu ajutorul sunetelor înregistrate pe străzile orașului. Însă cei care vor crea cu adevărat piesa muzicală sunt chiar clujenii.

Suntem invitați să contribuim fiecare cu un mic clip audio pe www.soundofcluj.ro, iar apoi un DJ va crea din toate înregistrările o piesă muzicală, care ulterior va fi difuzată la Electric Castle. DJ Shiver este unul dintre artiștii în line-up-ul EC și o va include chiar în playlistul lui de la festival.

Acum stai în loc un moment şi gândeşte-te cum va suna piesa asta… exact, nici eu nu am nici cea mai mică idee, însă voi merge cu siguranţă să fiu de faţă.

Dacă ţi-am stârnit deja interesul, citeşte mai departe să afli ce poţi câştiga.

Cei care vor contribui la crearea melodiei pot câștiga 30 de invitații duble și 5 invitații VIP la Electric Castle, care va avea loc în perioada 14-17 iulie, la Castelul Banffy din localitatea Bonţida, Cluj.

CUM POȚI PARTICIPA LA MELODIA CLUJULUI

Nu te gândi că e fizică nucleară sau examen de BAC. Pur și simplu înregistrează cu telefonul un clip audio sau video oriunde în oraș, unde te simți bine: în fața blocului, în cafeneaua ta preferată, la coadă la primărie, lătratul cățelului din familie, un artist ce cântă pe stradă sau îndrăznește și oprește lumea pe stradă cerându-le oamenilor să bată din palme sau să strănute.

Nu există nici o limită cu privire la ce fel de sunete pot fi înregistrare, atâta vreme cât sunt din Cluj.

Odată înregistrat, sunetul se poate înscrie în concurs astfel:

  • Pe www.soundofcluj.ro – unde fie te înregistrezi pe loc cântând, vorbind, bătând din palme etc., fie încarci ceva deja înregistrat (audio sau video de maxim 5 secunde)
  • În orice magazin Vodafone din Cluj-Napoca
  • La promoterii care se vor plimba prin Cluj-Napoca pentru a înregistra sunete direct de la cei pe care îi vor întâlni
  • În camionul special care va face „ture” prin Cluj-Napoca pentru a înregistra sunete de la doritori.

Eu am făcut un test azi dimineață și am înregistrat câțiva motocicliști „cu atitudine”, care dacă treceau pe la 1-2 noaptea, când îi mai aud de obicei, m-ar fi deranjat. Însă azi au fost materialul perfect pentru „Sunetul Clujului„:

Campania se desfășoară sub sloganul „Ai puterea să faci Clujul să vibreze la Electric Castle” și este promovată în mediile online, outdoor, precum și în magazinele Vodafone din Cluj-Napoca.

Pe cele opt scene ale evenimentului vor urca peste 200 de artiști, iar organizatorii estimează un număr de peste 100.000 de participanţi în cele patru zile. Aflat la a patra ediție, festivalul se va desfășura pe o suprafață totală de 120.000 de metri pătrați, care include și zonele pentru instalarea corturilor.

Ia-ţi repede telefonul, fugi la înregistrat şi apoi da click aici să îţi încarci sunetul:

INTRĂ ACUM

 

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour