Încep înscrierile la Webstock Awards 2016

Încep înscrierile la Webstock Awards 2016

Webstock Awards 2016

Îmi amintesc că am participat prima dată la Webstock Awards 2010 cu proiectul Trip Journal, pe când eram la iQuest. Apoi cu ShoeBox in 2014.

Au urmat multe colaborări de susținere a acestui adevărat festival digital românesc. Îmi place să anunț că stăm în fața înscrierilor la Webstock Awards, ediția 2016.

Webstock Awards oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii din online (inclusiv social media și mobile), realizate în România, în ultimul an.

Premiile Webstock 2016 se vor desfășura pe parcursul a două etape: nominalizările și jurizarea (ce include preselecția și jurizarea finală). Se califică acele proiecte care au fost realizate în intervalul 2015 – 2016 (august), se adresează publicului român, sunt dezvoltate de echipe locale și excelează în design, funcționalitate și conținut.

Nominalizările la Webstock Awards se vor desfășura în perioada 1 iulie – 1 septembrie 2016, sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea online a .

Cele 11 categorii in care poate fi inscris un proiect sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Bloggers’ Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online.

Preselecția se va desfășura până pe 4 septembrie și va fi realizată de către organizator. Ea vizează în primul rând încadrarea corectă a proiectelor propuse, creativitatea și nivelul de dezvoltare și verificarea fișelor de înscriere.

Jurizarea efectivă revine unui grup format din specialiști în marketing și persoane din agenții de comunicare online și se desfășoară în perioada 8-21 septembrie. Acesta va lua în calcul următoarele criterii: originalitate, design, structură, navigabilitate și funcționalitate, relevanță și interactivitate, însă în aprecierea proiectelor vor conta foarte mult creativitatea și experiența generală oferită de acestea.

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro