Cursa Rățuștelor la Cluj

Cursa Rățuștelor la Cluj

Cursa Răţuştelor la Cluj 2016

Foto: Catalin Pop

Dacă ești cu inimă pentru copiii din casele de copii, dar și iubitor de petrecut timp liber în aer curat și distracție acvatică, îți recomand să participi duminică, 14 august 2016, de la 14:00 la Cursa Răţuştelor, pe Someș.

Ai mai jos toate detaliile din partea organizatorilor și nu uitați că aveți mai multe locații de unde vă puteți cumpăra/dona prețul biletelor pentru achiziționarea ratustelor care vă vor reprezenta în cursă.

O să fie un timp fain, într-o duminică după-masă, când puteți să veniți cu copiii sau cu toată familia și să vă distrati împreună, ajutând, în același timp, alți copii care nu au o viață la fel de liniștită ca cea a copiilor voștri.

Cursa Răţuştelor este un eveniment care îşi propune să implice întreaga comunitate – copii, părinţi, societăţi comerciale şi instituţii – într-o activitate cu scop caritabil.

Investim în educație.
Dorim să “adoptăm” și să contribuim la educarea copiilor de la Casa de Copii „Căsuța Bucuriei” Cluj. Susținem financiar și ne oferim sprijinul nostru pe termen lung, făcând voluntariat pentru necesarul casei / copiilor. Tot profitul rezultat în urma Cursei Rățuștelor va fi donat către Casa de Copii Casuta Bucuriei.

Adoptă rățuște!
✓ Donezi 10 RON pentru o rățușcă
✓ Participi la cea mai amuzantă întrecere pe Someș
✓ Susții Căsuța Bucuriei

Locații unde poți adopta rătuște:
Daisler Print House
HUGO Restaurants
Jaxx American Restaurant
Outwear Kids

Fiecare rățușcă este numerotată. Oricine poate rezerva un număr (sau mai multe) într-una dintre locațiile de mai sus, înscriindu-se cu datele de contact pentru a fi anunțat dacă a câștigat unul dintre premii.
Toate cele 2021 de rățuște vor fi aruncate dintr-un năvod ancorat pe podul albastru (pietonal) din Grigorescu.

Persoanele ale căror bilete cuprind numerele primelor răţuşte ajunse la linia de sosire (de fapt, „părinţii lor adoptivi”) câştigă premii.

Premii (listă în curs de actualizare):
– action camera Oregon ATC Chameleon – oferit de EuroGSM.ro
– zbor cu parapanta in tandem (10min) – oferit de highadventure.ro
– sejur cu mic dejun – oferit de hanulpescarilor.ro
– voucher 150 RON – oferit de Outwear.ro
– voucher 200 RON – oferit de men-club.ro
– pachet de 3 carti – oferit de Okian.ro
– abonament intretinere corporala – oferit de chocolate-brown.ro

Avem grijă de mediu
Din punctul de deversare al rățuștelor le lăsăm să se întreacă aproximativ 700 metri. Trec linia de sosire, le pozăm / filmăm ca să aflăm câștigătorii, după care le capturăm pe toate în năvoade. Năvoadele sunt mânuite de profesioniști și asigurate prin cabluri pentru a captura toate rățuștele. Pregătim 3 năvoade filtru pentru a evita orice scăpare a rățuștelor și poluare a Someșului. Zona din care se dă drumul la rățuște este aproape de „plaja Grigorescu”, de pe podul pietonal (albastru) și până aproape de podul Garibaldi.

Cursa Rățuștelor este organizată de clubul Rotaract Samvs Cluj-Napoca în colaborare cu cluburile #Interact, #Rotaract şi #Rotary din #Cluj și cu sprijinul Rotaract Club Timisoara.
#Cursaratustelor este unul dintre evenimentele Someș2021: Sunt Riveran, prin care Asociația Cluj 2021 marchează depunerea candidaturii Clujului pentru obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Parteneri: Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii, TNT Express Romania, Rotary Club ‘Samvs’ Cluj-Napoca, Daisler Print House, Cluj Life

Ne vedem la Someș pentru că și tu ești riveran.
Vă așteptăm cu limonadă și rătuște suvenir.

Evenimentul pe Facebook este aici.

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro
aaa

7 comentarii

  1. #1 Comentariu nou

    Voi sunteti cretini, cum puteti sa aruncati pe pe pod puii de rațe asa, ca pe niste gunoaie?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro