Vodafone aduce internet gratuit la Cluj cu ocazia lansării Supernet 4G+ City

Vodafone aduce internet gratuit la Cluj cu ocazia lansării Supernet 4G+ City

Supernet 4G+ City in Cluj-Napoca si Iasi

Am revenit din concediu aseară în țară și imediat după miezul nopții văd acest SMS de la Vodafone:

Primul gând a fost, desigur, să verific dacă mesajul e real și dacă într-adevăr vine de la ei. Mi se părea (în continuare cred așa) că trebuie să ai enormă încredere în produsul tău ca să îl dai gratuit o lună să fie folosit nelimitat.

După experiențe deloc plăcute afară, unde internetul este fie scump și prost, fie doar scump, trebuie să recunosc că abia așteptam să văd iconița „4G” pe ecranul telefonului și să știu că într-adevăr face ce arată.

Cred că toți ați experimentat asta în călătoriile afară din România: internet prost, mai ales pe mobil, viteză scăzută și senzația că oricând poate să „pice netu-ul”. Pe noi românii ne-au învățat providerii de net cu viteze mari și cu foarte rare întreruperi de conexiune.

Glumeam cu colegii din State într-o zi luna trecută și le spuneam că dacă la ei tot a doua zi careva ne lasă mesaj că „internet down, sorry, will be back as soon as connectivity is re-established„, la mine scuza asta nu va putea trece niciodată. Tocmai de asta am și ales Vodafone ca furnizor mobil de date.

Așadar, Vodafone chiar trimisese acel SMS și am aflat astăzi că nu doar Cluj-ul ci și Iași-ul este cuprins în zona de internet gratuit.

Supernet4G+ City vine ca urmare a succesului inițiativelor recente ale Vodafone România de a oferi internet gratuit și nelimitat, și anume Supernet Weekend, Weekendul de Valentine’s Day, Ziua de Dragobete și Supernet4G City la metroul din București.

Ce este Supernet™4G+ City?

Vodafone Romania lansează noua experiență Supernet 4G+ și are, de acum, cea mai extinsă rețea 4G+ din România, prezentă în toate cele 41 de reședințe de județ și în București. Rețeaua 4G+ a Vodafone România este cea mai extinsă din țară și acoperă toate cele 41 de reședințe de județ, București plus alte 330 de localități.

Cu Supernet™4G+ avem de acum viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil (conform certificării auditorului independent P3 Communications), acoperire mai bună în interior si securitate sporită.

Depășind bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor, Vodafone a atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susține terminalele din ziua de azi. Dar să nu uităm că e bine să-ți cumperi iarna car și vara sanie.

Pe bune, internet gratuit?

Da! Timp de o lună, între 5 septembrie și 5 octombrie, toți utilizatorii Vodafone din Cluj-Napoca și Iași beneficiază de trafic nelimitat, gratuit, oriunde în oraș, prin noul concept 4G City.

Supernet™4G+ este promovat printr-o campanie de comunicare ce se desfășoară în mediile TV, print, online și outdoor, construită în jurul mesajului „Ai puterea să reușești imposibilul. Rețeaua ta de încredere, Supernet 4G+, te susține cu cu cea mai bună experiență video HD”.

Spotul TV ilustrează un test extrem pentru Supernet™4G+, efectuat de pilotul de raliu Titi Aur, care a acceptat provocarea de a conduce cu viteză mare mașina sa de curse având geamurile complet acoperite și bazându-se numai pe imagini cu pista filmate de smartphone-uri instalate deasupra mașinii, transmise prin rețeaua Vodafone România și recepționate pe tablete montate pe parbiz, în interiorul mașinii. Co-pilotul său în acest test a fost  Cabral.

Imaginea de la final, în care lui Cabral nu-i vine a crede că e încă viu și Titi face o față de parcă spune „no chiar că nu credeam că voi reuși” e de deliciu:

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro