La final de ShoeBox 2016: mulțumesc, români!

La final de ShoeBox 2016: mulțumesc, români!

Bună dimineața!
Tocmai am încheiat (cu mici excepții) perioada oficială de colectare #ShoeBox2016.

O să avem timp prin ianuarie de rapoarte și cifre, însă momentan aș vrea să vă spun un mare MULȚUMESC tuturor celor care ați adus cel puțin o cutie la una din locațiile noastre. Sau ați condus mașina în care altineva a adus cutii.
Sau poate ați trimis din străinătate bani pentru ca un prieten sau o rudenie să cumpere, în numele vostru, lucruri și să facă o cutie.

Mulțumesc că ați făcut posibil încă un an de ShoeBox în România. Al 10-lea an. Un centenar de educație în dărnicie și binefacere pentru romani.

Am crescut împreună. Am învățat unii de la alții. Am aflat poveștile de viață sau despre suferința atâtor copii din țara asta. Am zâmbit citind minunatele cuvinte de urări și binecuvântare scrise de mii dintre voi pe felicitările din cutii.

Aceasta este una dintre poveștile frumoase ale proiectului ShoeBox în România.
Anume educația pe care părinții donatori o dau, prin acest proiect, an de an, copiilor lor.

Copii care, sunt sigur, vor crește mari având o valoare în plus, pe care o practică încă de la naștere: voluntariatul. Copii care au învățat că dacă cineva e flămând lângă ei, nu se po duce la culcare până nu dau o farfurie de mâncare și celui flămând.

Rareș Cojocaru ne trimite această fotografie de la Craiova:

E minunat cum se crează o relație aparte cu donatorii ShoeBox. Vin an de an. Acum 5 ani, la prima ediție din Craiova, această fetiță era un bebe. Anul acesta ea a lăsat cadoul! Frumos! Foarte frumos!

Dacă și vouă v-au lăcrimat ochii, dați mai departe să vadă și alții!

Mulțumesc români!

Articol din categoria: Proiecte, ShoeBox

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro