Marty introduce meniul „Urban Comfort Food”

Marty introduce meniul „Urban Comfort Food”

Săptămâna trecută am aruncat o întrebare, cu tâlc, despre Urban Comfort Food. Ei uite că astăzi, 13 februarie 2017, la Marty, am avut onoarea să gust din noul meniu, cu același nume, care va intra de joi în toate localurile lor.

Urban Comfort Food este un meniu născut din dragoste și pasiune pentru mâncare și aduce aromele înnebunitoare și savoarea street food în confortul restaurantelor Marty. Preparatele urbane, extrem de sățioase, cu personalități puternice, combinația de gusturi surprinzătoare, îmbie la un adevărat răsfăț culinar.

Credem că dragostea pentru mâncare ne însoțește pe tot parcursul vieții și ia cele mai variate forme, de la mirosul unei tăvi aburinde prospăt scoase din cuptor, la textura unei cărni fragede și suculente, gătite îndelung, și până la nostalgia gustului dulce al copilăriei. Te provocăm astfel să închizi ochii și să retrăiește cele mai dragi și personale amintiri despre mâncare, pentru că meniul Urban Comfort Food există pentru a fi savurat cu toate simțurile, dar mai ales cu sufletul.

Așa își prezintă echipa Marty noul meniu. Și cine îi poate contrazice? Eu am gustat în seara aceasta câteva din preparatele din noul meniu și vă pot spune, pe cuvânt de mare gurmand, așa cum mă știți, că e foarte gustos totul.

Iată și câteva ”dovezi” vizuale, dar nu vă întristați, că le veți putea gusta și voi de joi:

Concurs

Pe lângă acestea, vă anunț și un mic concurs. O să dau 2 vouchere, a câte 50 RON fiecare, pentru două comentarii care îmi plac cel mai mult, lăsate la acest articol.

Comentariile pot fi despre orice subiect vreți voi, nu neapărat legat de subiectul din acest articol.

Voi acorda premiile pentru comentarii publicate DOAR aici pe blog. Câștigătorii vor fi anunțați aici si pe Facebook, duminică seara, 19 februarie, 2017 la ora 21:00.

Succes!

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

4 comentarii

 1. #1 Comentariu nou

  Marty mi s-a părut mereu o loc cu o primire călduroasă. Asta se pote datora probabil și oamenilor de acolo care îți zâmbesc călduros si îți stau mereu la dispoziție. Îmi place noul meniu și abia astept sa îl încerc!

 2. #2 Comentariu nou

  Interesanta abordarea celor de la Marty; vor sa ne tina in zona de confort. Acum ceva timp am vazut un documentar care prezenta tot felul de restaurante care vindeau „comfort food” pe langa autostrazi in SUA si chiar ma gandeam ca si la noi s-ar preta pentru ca Romanii sunt gurmanzi. Cum inca suntem putini deficitari la km de autostrada, cred ca e ok sa avem asa ceva in mijlocul Clujului.

 3. #3 Comentariu nou

  Imi place ca nu lasa din calitate, eventual adauga la ea 🙂
  Marty se reinventeaza mereu si mereu. Sunt clujeanca si am mancat la Marty de zeci de ori, fara sa-mi fi schimbat convingerea ca se mananca bine si zambetele sunt mereu din partea casei. Si daca e despre savoarea street food la Cluj ne-am bucurat de standurile Street Food Festival cu food trucks, coffee vans si…Marty prezent la Untold. Din nou se confirma ca mancarea apropie oamenii, ii uneste in experietene unice. Am pregatit apetitul pentru Noul meniu! 🙂

 4. Pentru ca ați fost primele două comentarii, conform regulilor anunțate, Flavia și Aurelian ați câștigat câte un voucher.
  O să vă scriu amândurora pe email detaliile despre cum sa intrați în posesia lor.

  Mulțumesc pentru participare Alina și sper să rămâi în zonă pentru un concurs viitor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro