#RandomActsOfKindnessDay

#RandomActsOfKindnessDay

Pentru că social media este domeniul în care activez și care mă pasionează, am aflat că astăzi este #RandomActsOfKidnessDay, adică o zi în care lumea întreagă sărbătorește faptele bune făcute pentru oricine se întâmplă să aibă nevoie de un ajutor.

Desigur, putem vorbi despre oare încotro se îndreaptă lumea acesta, dacă avem nevoie să stabilim o zi anume în care să ne arătăm bunatatea față de semeni, însă, în același timp putem înțelege că mulți oameni fac ceea ce fac doar dacă urmează un fel de răsplată imediată. Doar dacă pot câștiga și ei ceva: faimă, credibilitate, valoare, poziție socială.

Am văzut săptămâna aceasta o grămadă de clipuri în care diverși oameni făceau ”bine”, dar un bine filmat, uneori dat Live Stream, ca să fie văzut, să ”dea bine”.

Mă întreb și eu astăzi, oare cât din binele care îl fac vine dintr-o motivație interioară și cât e pentru fațada aceasta care este ”social media”?

Dincolo de orice frământări însă, după ce îți termini pauza de masă și pleci înapoi la birou, nu uita să faci un act de bunătate (și) astăzi, ca doar e sărbătoarea binelui.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro