TEDxCluj 2017: Going Beyond

TEDxCluj 2017: Going Beyond

Pe 25 februarie, la Opera Maghiară din Cluj Napoca, se va desfășura încă o ediție TEDxCluj. Cred că am pierdut puține dintre edițiile TEDxCluj, atunci când nu eram în țară. De data aceasta voi participa.

Merită să participi și tu, pentru că astfel de momente sunt bule de inspirație pentru oricine dorește să crească și să învețe cum să fie mai bun în ceea ce face. Sau chiar să înceapă să facă ceea ce și-a tot propus, ascultând poveștile de succes ale altora.

Vorbitori

Cei peste 15 vorbitori, cu experiențe diverse (de la ingineri aerospațiali la scriitori ori antreprenori în IT) vor aduce din poveștile lor de viață, personale sau profesionale. De fiecare dată am rămas plăcut surprins de ceea ce am auzit la TEDxCluj. De energia sau implicarea unora. De bunătatea și aplecarea spre semeni a altora.

Pe unii dintre ei îi cunosc personal, pe alții ”de pe Facebook”, iar altora le folosesc produsele sau serviciile. Mai rămân câțiva pe care abia aștept să-i cunosc personal.

Tematică

Evenimentul din 25 februarie de la Opera Maghiară din Cluj Napoca, se desfășoară sub tema ”GOING BEYOND”, provocându-ne să vedem dincolo de aparențe, să gândim altfel.

Iată cum explică, pe larg, organizatorii ediția aceasta:

Am mai fi avut iPhone în cazul în care prietenul Cristofor Columb ar fi procrastinat în port? Am cunoaște cu adevărat faptul că Pământul e rotund dacă nu ne-ar fi fost fotografiat de cei care, să zicem așa, aveau nevoie de puțin mai mult spațiu? Era arta cu adevărat modernă fără un pătrat negru, gestul genial care o face posibilă în chiar momentul disoluției ei pe termen scurt? Dar ce altceva este sportul dacă nu conștientizarea faptului că ceea ce ne duce înspre performanța de mâine este munca de ieri, adunată într-o aritmetică crescătoare?

Ce au în comun cele de mai sus în afară de semnele de întrebare? Care este firul roșu care le traversează? Ce le unește cu adevărat?

Pe scurt, un același lucru. Ambiție+dorință+nebunie+vizionarism. Sau pur și simplu aventura de a vedea dincolo de orizont, dincolo de aparențe, dincolo de mulțumitor, dincolo de „așa a fost dintotdeauna”. A vedea mai departe, mai adânc, mai bine, mai mult. A vedea altfel. Exact ceea ce ne dorim și de la ediția din 2017.

Să vedem ceea ce credem că știm, dar cu alți ochi, unii mai pricepuți. TEDxCluj 2017: GOING BEYOND.

Expo

De asemenea, în cadrul Innovation & Tech Expo, participanții la eveniment vor putea testa gadget-uri inovatoare, proiecte experimentale și produse de design creativ și practic. TEDxCluj 2017 – Going Beyond este powered by NN România. Partener principal: ClujHub. Parteneri: Emerson, Telenav, Betfair. Catalizatori: Vitrina Advertising, Eximtur, AMM Design, Bookstory, Meron, Demmers TeaHouse, Donuterie.

Bilete

Organizatorii așteaptă peste 800 de participanți, așa că asigură-te că ai biletul cumpărat cât mai repede. Dacă vrei bilet cu reducere (clar că vrei!), te rog să accesezi această pagină și să folosești codul VALIVESATEDXCLUJ pentru a primi o reducere de 15 EUR din bilet:

 

TEDxCluj este o inițiativă locală și independentă care aduce experiența internațională TEDx în Transilvania. Primul eveniment TEDxCluj s-a desfășurat în 2010, iar de atunci peste 4.500 de persoane au participat la cele 12 evenimente organizate de către echipa TEDxCluj sub deviza TED: „Ideas worth spreading” – „Idei care merită răspândite”.

Ultima ediție TEDxCluj, cu tema „MYTHBUSTING – lăsăm poveștile să doarmă, trezim adevărul”, a însemnat 25 de vorbitori, 3 momente artistice și 10 ore de inspirație.

Mai multe informații: www.tedxcluj.com, www.facebook.com/tedxcluj

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro