Platinia Shopping Center se deschide mâine la Cluj

Platinia Shopping Center se deschide mâine la Cluj

Cel mai nou centru comercial din România, Platinia Shopping Center, se deschide sâmbătă, 8 aprilie, la Cluj-Napoca, începând cu ora 10:00.

Centrul comercial este poziționat într-o zonă premium, la doar 10 minute de centrul istoric al orașului, pe Calea Mănăștur 2-6, și în imediata vecinătate a Parcului Central, a Stadionului Cluj Arena și a Sălii Polivalente.

Centrul comercial Platinia Shopping Center va cuprinde un salon de cosmetică și coafor, un cazinou și o sală de fitness, respectiv saună.

Retailerii și furnizorii de servicii care au ales Platinia Shopping Center sunt: H&M, Jolidon, Banca Transilvania, DeLonghi, Sensiblu, Cărturești, Gerovital, Clean&Go, Orange Smart Store, Opticris, Inestasy, Supremoffice, Lev Fitness&Spa, HiQ Service, Best Kids, Macrogroup, Calcio Sport, Bellagio Casino,  Iqos Place, Z Tour, Reartu’ Calzature e pelletteria şi  Gett’s Colour Bar.

În plus, vizitatorii își vor putea face cumpărăturile la primul magazin Mega Image din Cluj-Napoca, aflat tot în cadrul Platinia Shopping Center.

După cumpărături, aceștia pot servi masa într-o atmosferă relaxată la unul dintre cele patru restaurante à la carte cu specific diferit, bucurându-se de preparate din bucătăria internațională, italiană și asiatică. Restaurantele care vor fi prezente la Platinia sunt: Marty Restaurants, sub denumirea Marty Plaza, Chop Urban Grill – restaurant și wine bar, Amagusto – restaurant cu specific italian și mediteraneean și Sakura – sushi bar și bucătărie asiatică. Toate restaurantele dispun de terase exterioare deschise într-o piațetă comună, dacă sunteți pasionați de luat masa în aer liber vara.

Oferta va fi completată la Platinia Shopping Center de cafenele, o gelaterie și o serie de magazine cu specialități gastronomice. Printre acestea se numără Caffe Meron, Beldi gelaterie și Platinia Market, o noutate absolută pe piața locală și națională, un loc unde Platinia va încerca să aducă producători locali, alimente produse după rețete tradiționale, fructe și legume bio, brânzeturi și mezeluri fără aditivi sau conservanți, atent selecționate,  un loc unde să regăsești piața tradițională într-o ambianță modernă, un loc în care producătorii locali pot să își prezinte și să își vândă produsele.

În acest weekend, vizitatorii vor avea parte de o zi dedicată artei urbane, care să susțină sloganul Platinia – “Shoppingul poate fi o artă”. Astfel, vizitatorii vor putea admira statui vivante, asista la show-uri de artbending, de lasere, dar și o trupă de stomp. Bineînțeles, nu vor lipsi concursurile și promoțiile speciale care să celebreze inaugurarea.

O surpriză pregătită pentru weekend-ul inaugural este scuterul Vespa, un mijloc ideal de transport pentru zona urbană, care poate fi câştigat de către cei care se înscriu la concursul #FollowShoppy@Platinia pe Facebook. Vedeta acestui concurs,  Mascota Shoppy, aduce pe loc primelor 20 de doamne şi domnişoare cu care se pozează câte un voucher cadou, oferit de primul magazin Gerovital din Cluj-Napoca, aflat în Platinia Shopping Center.

Mai mult, caricaturiștii prezenți în centrul comercial vor provoca vizitatorii să își facă primul Vintage Selfie, care le poate aduce un selfie stick și un iPhone 7.

Proiectul Platinia, situat pe locația fostei fabrici de bere Ursus, din centrul orașului Cluj-Napoca, este cel de-al treilea proiect construit sub brandul “Platinia”. Proiectul a fost dezvoltat pe un teren în suprafață de aproximativ 13.000 mp din care 2700 mp au fost cedați municipalității după finalizarea la strat de uzură a celor 3 benzi de circulație care vor face legătura între artera principală de circulație, Calea Mănăștur, și străzile adiacente din partea nordică a ansamblului. Suprafața construită a întregului proiect însumează aproximativ 55.000 mp, iar investiția depășește 25 milioane de euro.

Am reușit să surprind atmosfera din interior, cu o zi înaintea deschiderii oficiale. Pot să spun că se ”bagă mare” și oamenii pregătesc ultimile detalii. Mâine veți putea vizita Platinia de la 10:00 până 22:00, așa că vă sfătuiesc să profitați.

Sfatul meu e să veniți cu troleul sau cu bicicletele, chiar pe jos. Accesul cu mașinile e încă mai greoi, fiind enorm de mulți furnizori care accesează locația în orele următoare.

 

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro
aaa

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro