Pe Transfărăgășan cu 4.5G de la Vodafone

Pe Transfărăgășan cu 4.5G de la Vodafone

Acest articol este pentru tine dacă ești oricare din următoarele tipuri de persoane: vlogger/fotograf pasionat de frumusețile patriei; racing gamer împătimit; ai totdeauna telefonul la tine și cauți semnal mai bun oriunde ești; îți place să poți să dai „play” video-urilor găsite pe Facebook sau Instagram, fără să te stresezi că nu ai destulă bandă și viteză în rețea să le poti gusta fără întreruperi.

Supernet™ 4.5G

Vorbim, desigur, despre recenta știre de la Vodafone, care tocmai a anunțat Supernet™ 4.5G, ce oferă clienților optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătățită integrată în rețea și lățime de bandă mai mare. Adică te poți duce pe oriunde prin țară și să faci live streaming pe Facebook fără probleme, arătând și altora ce frumoasă e țara asta!

Pentru cârcotași, aflați că Supernet™4.5G a demonstrat viteze de download în zona a 800Mbps, doar prin utilizarea echipamentului din infrastructura avansată a rețelei și a unui smartphone disponibil pe piață. Deci nu s-a testat cu ceva „avion” de telefon, ci cu unul oarecare, poate chiar ca al tau.

Noul spot TV Vodafone cu Titi Aur

Îmi amintesc de aproape toate spoturile video Vodafone, pentru că au știut mereu să atingă corzile sensibile ale românilor, asociindu-se cu nume sonore din societate și apelând mai tot timpul la mesaje umane, ușor de înțeles, memorabile fiind cele cu maestrul Victor Rebengiuc.

Campania este derulată în TV, print, outdoor și digital și este construită în jurul mesajului „Rețeaua ta de viitor te susține cu viteză și securitate pentru experiențe de ultimă generație. Hai să ne bucurăm împreună de viitor. Ready?”

Spotul TV ilustrează o întrecere spectaculoasă între Titi Aur, la volanul unui autoturism pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din țară, și gameri români care au concurat în timp real în cadrul jocului mobil, pe replica virtuală a traseului, prin intermediul conexiunii Supernet™ 4.5G.

RaceReady Vodafone

Am jucat și eu jocul și nu pot deloc să spun că rezultatele din prima tură nu mă fac să mă simt mândru, însă cu siguranță voi mai încerca:

Spotul TV ilustrează o întrecere spectaculoasă între campionul de raliu Titi Aur, la volanul unui autoturism pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din țară, și gameri români care au concurat în timp real în cadrul jocului mobil, pe replica virtuală a traseului, prin intermediul conexiunii Supernet™ 4.5G. Jocul „RaceReady Vodafone” este disponibil gratuit pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare iOS și Android.

Și asta ar fi o treabă foarte utilă și pentru tine, mai ales că ne aflăm la începutul iernii și o să ieșim pe șosele necurățate de zăpadă. Nu ar strica să faci un curs de conducere defensivă, ca pregătire pentru sezonul de iarnă, dar și ca pregătire pentru un condus mai responsabil.

Pentru că lansarea Supernet™ 4.5G, este promovată printr-o campanie de comunicare ce include și jocul mobil „RaceReady Vodafone” (iOS, Android), oferind lecții de condus defensiv pe Transfărăgășan pentru toți utilizatorii, ai putea să îți folosești pasiunea pentru jocuri și să înveți direct de la Titi Aur cum să conduci defensiv, pe un traseu creat special de Vodafone, imitând exact drumul real.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date mobile și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 30 iunie 2017, Vodafone Group avea 523,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 18,5 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro