Cum va arăta „Casa Viitorului”?

Cum va arăta „Casa Viitorului”?

Ei sunt EFdeN, un ONG infiintat in 2012 care
promoveaza si proiecteaza casa viitorului, o casa sustenabila, o casa verde si inteligenta.

Acum EFdeN se pregateste de cea mai importanta competitie internatioanala de case solare. Desfasurata in Dubai, in luna noiembrie, competitia Solar Decathlon va reuni 16 echipe din 12 tari. Cu ajutorul primit de la 100 de companii si oameni de bine au reusit sa stranga mare parte din finantarea necesara. Vor muta o casa solara din Bucuresti in Dubai, unde o echipa de peste 30 de studenti o vor ridica in timp record pentru a-i demonstra utilitatea si capabilitatile sustenabile.

Peste 100 de companii sustin deja prezenta EFdeN in Dubai, insa orice alta contributie este binevenita pentru finalizarea proiectului in cadrul competitiei si apoi reconstructia casei in tara.

CE POȚI FACE TU:

IMPLICARE CU BLOGUL

Daca ai un blog si vrei sa fii alaturi de EFdeN, poti sa te alaturi unui numar mare de bloggeri care deja au donat spatiu pe blogurile lor.
Doneaza si tu un post si un banner pe blogul tau si impreuna putem sa ajutam EFdeN. Vrem sa oferim o campanie la cheie unui brand care poate sa sustina EFdeN cu 10.000 euro. Detaliile sunt aici: https://efden.org/blogosfera-sustine-efden-la-solar-decathlon/

IMPLICARE COMPANII

Companiile pot face donatii fie pentru a sponsoriza un membru al echipei care va fi in Dubai in competitie, fie pentru a sustine intregul proiect.
Detalii sunt aici: https://efden.org/sustine-inovatia.

IMPLICARE PERSONALĂ

La nivel individual, orice donatie e binevenita. Nicio suma nu este prea mica. Se poate dona usor prin cont PayPal sau cu cardul (via PayPal).
De aici se poate dona foarte usor: https://efden.org/sustine-inovatia

Așadar, dacă citești aceste rânduri, acum la ceas de seară, sau mâine și zilele următoare, și te afli în vreuna din categoriile de mai sus, fă ce trebuie să faci și hai să-i ajutăm împreună!

Articol din categoria: Proiecte, StartUp

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro