1. Îți înregistrează domeniul pe care construiesc site-ul tău, pe numele lor. (verificați rotld.ro pentru domeniile .ro sau who.is pentru toate celelalte, să vedeți cine e „proprietar/owner”)
2. Când îți „dezvoltă” un website, nu ai parte de ședințe de review, ci doar de screenshots trimise prin email.
E semn că deja au luat o temă de WordPress pe care o vor folosi ca noul site, ceea ce nu e neobișnuit, dacă ar admite asta în fața ta. Dar ei îți spun că dezvoltă un site „la comandă”, făcut pentru doar tine. Tocmai de aceea și costă așa de mult.
3. Nu folosesc Google Analytics. Deloc sau dacă folosesc, își conectează contul lor. Tu nu vei avea acces și ei pot să manevreze rapoartele ce le trimit spre tine cum doresc.
4. Omit să te sfătuiască să îți creezi conturi pe platformele sociale, care să aibă aceleași denumiri (user) ca și domeniul (fără extensie, desigur), pentru o experiență unitară de brand. Dacă vei proceda așa, însă, oamenii te vor găsi ușor, pe orice platformă socială, pentru că vor căuta același username.
5. Îți dau hosting gratuit. Dar e troc, de fapt. Că vor găsi ei ceva „la schimb”, să ia de la tine. Luați-vă hosting serios. Nu vă prostiți cu free hosting sau 1 EUR/lună.
Să continui lista?
Aștept și de la voi să adăugați la ea. Puneți un comentariu mai jos și îl voi adăuga eu în listă.
Photo by Headway on Unsplash
Articol din categoria: Generale
0 comentarii