Eurosport 4K in România din 17 ianuarie 2020, prin Vodafone

Eurosport 4K in România din 17 ianuarie 2020, prin Vodafone

Eurosport 4K in România din 17 ianuarie 2020, prin Vodafone

În 2020, toate turneele de tenis – Grand Slam și circuitul ATP – difuzate de canalele Eurosport, se văd în rețeaua UPC și în Vodafone TV (smartphone & tableta). Vodafone este sponsorul acestor transmisiuni. (P)

Eurosport 4K in România

Eurosport 4K este disponibil gratuit abonaților din rețeaua UPC din orașele București, Brăila, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Tulcea, Agnita, Brașov, Câmpeni, Dănești, Gherla, Gheorghieni, Lugoj, Miercurea Ciuc, Năsăud, Orșova, Ploiești, Sânnicolau Mare, Sf Gheorghe, Huedin, Târgu Frumos, Turda, Sibiu. Canalul este disponibil pe poziția 200 în grila digitală UPC.

Pe parcursul anului 2020, Eurosport 4K va fi inclus, treptat, în grilele digitale ale abonaților UPC din restul țării care au televizoare compatibile 4K și carduri digitale UPC (CI+). De asemenea, Eurosport 4K este disponibil gratuit tuturor abonaților cu pachete digitale până la sfârșitul lunii martie.

Din ianuarie, toate canalele din portofoliul Discovery disponibile în rețeaua UPC (Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery) sunt incluse și în grila Vodafone TV.

Australian Open în 4k

Fie că este vorba despre meciurile de feminin sau de masculin, clienții Vodafone pot vedea oriunde, pe telefon sau tabletă, prin intermediul Vodafone TV, partidele de tenis de la Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon, US Open și din Circuitul ATP, pe Eurosport.

De asemenea, iubitorii sportului vor putea urmări împreună, acasă sau pe mobil, cele mai importante competiții sportive din lume, de la fotbalul din Premier League și FA Cup, la schi, handbal și snooker prin intermediul pachetelor de televiziune UPC.

Care e jucătorul tău preferat de la Australian Open?

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

5 comentarii

  1. #1 Comentariu nou

    Nu am inca TV sa vada 4K, dar e bine de stiut.

  2. #3 Comentariu nou

    O sa fie disponibile transmisiunile si daca ies din tara? Unele programe sau filme, de exemplu, nu se vad decat in Romania.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro