Gătește acasă cu Home Pasta Kit de la Tortelli Pasta Bar

Gătește acasă cu Home Pasta Kit de la Tortelli Pasta Bar

Trăim vremuri interesante, ciudate, unice și grele. Mulți dintre noi lucrăm de acasă. Cei care nu pot asta, trebuie să se deplaseze de acasă la locul de muncă având grijă să nu stea aproape de alte persoane și fiind gata să se legitimeze, dacă organele de control le cer asta, explicând scopul și destinația deplasării.

Însă pentru toți, este valabilă ordonanță militară care ne spune că trebuie să #stamacasa. Un lucru foarte important, în această perioadă, este alimentația. Unii și-au făcut stocuri imense de alimente, dar nu le știu găti și, cel mai adesea, acestea se strică în cămări. Alții, continuă să comande de la uriașii KFC, McDonald’s etc.

Am văzut multe inițiative frumoase în online, de a sprijini localurile din orașul nostru (fiecare unde locuiește), care au trebuit să-și închidă porțile, dar nu și bucătăriile.

Gătește acasă cu Home Pasta Kit de la Tortelli Pasta Bar

Tortelli Pasta Bar s-a adaptat rapid la noua situație și acum, pe lângă faptul că poți comanda acasă mâncărurile lor, poți comanda și ingredientele gata pregătite, pentru a le putea găti acasă. Așa că azi am încercat și noi.

Iată pașii, simpli, enumerați chiar de echipa Tortelli Pasta:

🍝 Alege pastele și sosul nostru făcut în casă, ingredientele preferate și astâmpără-ți pofta de o porție de paste gătind pentru tine sau împreună cu cei dragi.

📝Atașat comenzii tale vei găsi și rețeta! Rapid și gustos!

☎️ 0753 889 880

📖 Îți lăsăm aici pașii pe care îi ai de urmat:
1. Alegi pastele
2. Alegi sosul preferat
3. Alegi ingredientul favorit

Meniul îl găsești aici ➡️
https://www.facebook.com/TortelliPastaBar/menu/

Noi am comandat Lasagna și Carbonara. Nu mai intru în detalii despre cât de gustoase au fost (🤤), vă las niște mostre/dovezi video și foto.

https://www.facebook.com/810063641/videos/10159545965598642/

Articol din categoria: Generale, Sănătate

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro