Împreună suntem mai puternici

Împreună suntem mai puternici

Hai să învățăm, ca români, să ne unim forțele spre a face bine. Am văzut de atâtea ori forța pe care o degajă unitatea. Știu că ne putem ajuta unii pe alții, în a genera consum și a sprijini pe cei care nu mai pot să-și desfășoare activitatea la modul „normal” de până acum.

Împreună suntem mai puternici.

Da, dar cuvântul cheie aici este împreună. De când am intrat în izolare la domiciliu și #WorkFromHome, mă bazez 100% pe tehnologie ca să muncesc, să ascult muzică, să mă coordonez cu colegii sau clienții pentru diferite taskuri. Ba chiar am început clase de Yoga, fitness și mindfulness, puse la dispoziție de angajator.

M-am bucurat să văd, diferite inițiative pornite „afară”, care încercau să aducă în casa celor izolați la domiciliu, entertaiment: muzică live sau înregistrări ale unor concerte mai vechi, teatre care au migrat pe online și puneau la dispoziție spectatorilor, prin streaming live, posibilitatea de a participa la actul artistic. Și mă gândeam că ce bine ar fi dacă s-ar face și „la noi” așa ceva.

Ei uite că una din inițiativele romanești de care tocmai am auzit, este cea a Vodafone România, care lansează platforma vodafone.ro/impreunamaiputernici. Aceasta facilitează accesul online al utilizatorilor la cursuri și spectacole live: muzică, teatru, clase de sport și masterclasses pentru dezvoltare personală și profesională (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie etc.).

Pe lângă oportunitatea de a putea accesa conținut de calitate, utilizatorii au posibilitatea de a susține comunitățile pentru a trece cu bine peste această pandemie prin donații directe către cei care realizează momentele de teatru, muzică și masterclasses în platformă.

De exemplu, pe 1 mai vreau să urmăresc reprezentația LIVE a lui Tudor Chirilă. Ne-am luat deja bilete:

De fapt, între 30 aprilie și 2 mai veți putea alege o sumedenie de opțiuni muzicale, de-a lungul a 3 zile de concerte live. Programul este actualizat în timp real pe https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/program.

Hai să susținem și să ne bucurăm împreună de o serie de artiști și specialiști care vor oferi conținut live.

Tu ce preferi din opțiunile din program?

Articol din categoria: De suflet, Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro