Transformă-ți articolele de pe blog în clipuri video cu Lumen5

Transformă-ți articolele de pe blog în clipuri video cu Lumen5

În urmă cu câteva zile, în seria #ÎntrebareaLuiVal de pe Facebook, am întrebat ce fel de conținut îți așează mai bine informația în memorie: text sau video. Răspunsurile au fost cam jumi-juma.

Deși majoritatea s-au declarat, din start, pentru una sau cealaltă, au fost câțiva care au spus că preferă ambele, combinate.

Ei bine, pentru ei și pentru tine, care poate căutai noi metode de a ajunge la cititorii sau urmăritorii tăi, astăzi o să mă opresc foarte scurt peste un site pe care îl folosesc aproape zilnic: Lumen5.

Clipuri video în 3 pași

Treaba e destul de simplă. Înainte de a porni la drum cu cei 3 pași, este important să te asiguri că feed-ul RSS al blogului tău funcționează corect și este indexabil. Apoi…

Pasul 1: Adaugă feed

Întri în secțiunea Manage My Feeds și adaugi URL-ul feed-ului tău:

Pasul 2: Instant Videos

Din secțiunea Instant Videos, după câteva minute sau ore, se vor genera deja câteva sugestii de clipuri video, găsite de motorul Lumen5 în feed-ul RSS al blogului tău:

Pasul 3: Creare video

După ce ai ales oricare din sugestiile video de mai sus, prin click pe unul din ele, vei putea alege să creezi video dorit. Poți alege platforma și formatul de care ai nevoie:

Aceștia sunt pașii mari. Desigur, că fiecare pas are o multitudine de setări și opțiuni pe care le poți alege: dimensiune standard sau aleasă de tine, temă design etc

În funcție de cuvintele folosite în text, motorul AI Lumen5 sugerează posibile porțiuni care să fie extrase și să fie folosite în clipul video:

E bine de ținut cont de faptul că nu trebuie să intri zilnic în contul tău Lume5. Vei primi un email cu sugestiile de video pre-generate, în funcție de ce conținut nou adaugi și este scanat din feed-ul RSS.

Spor la creat!

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro