Vodafone România lansează Vodafone TV și Vodafone ONE

Vodafone România lansează Vodafone TV și Vodafone ONE

Vodafone revoluționează experiența TV cu un nou serviciu inovator, Vodafone TV, și introduce noi oferte de servicii convergente sub umbrela Vodafone ONE

Vodafone lansează în această toamnă Vodafone TV, un serviciu inovator de televiziune. Acesta reprezintă prima platformă de pe piața de la noi, ce integrează cel mai mare număr de posturi TV, dar și cele mai populare aplicații de video streaming.

Vodafone TV

În plus, Vodafone TV este singurul serviciu care oferă un setup-box 4K, dar și peste 9000 de ore de conținut video în aplicațiile video on demand.

Pentru prima data in Romania, utilizatorii vor avea oportunitatea de a urmari atat pe ecranul televizorului, cat si pe cel al telefonului sau al tabletei atat posturi TV, cat si filme si seriale disponibile in aplicatiile video-on-demand sau videoclipuri in cadrul aplicatiilor de streaming cunoscute. Totul la rezolutie Ultra HD. 

Vodafone TV

Acestea sunt câteva dintre aplicațiile disponibile în Vodafone TV: Netflix, Amazon Prime, You Tube, YouTube Kids si Hopster, dar și libraria video a HBO Go, însumând cea mai extinsă grilă de canale în format 4K, HD și SD.

Cu ajutorul acestui produs, Vodafone continuă seria de inovații și lansări în premieră realizate în Romania și duce divertismentul video la un nivel cu totul nou. Clienții pot acum să se bucure de nu mai putin de 190 de canale TV, dar și de peste 9000 de ore de conținut video-on-demand, precum și de comenzi interactive unice. 

Vodafone TV oferă o interfață revoluționară, comparabilă cu cele ale aplicațiilor recunoscute la nivel mondial. De pe ecranul inițial, se pot lansa rapid aplicații de video-on-demand și se poate accesa conținutul dorit, mai repede ca oricând. Totul este disponibil într-un singur loc, pentru întreaga familie.

În plus, utilizatorii Vodafone TV pot schimba dispozitivul de pe care vizionează în orice moment, comutarea dintre televizor și smartphone sau tabletă fiind realizată fără impedimente în absolut orice moment.

Prin intermediul funcției Catch-up/Replay, utilizatorii au posibilitatea să aleagă când și unde urmăresc programele preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizor, cât și pe smartphone și tabletă. De asemenea, pot controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcțiilor Pause/Restart, și pot înregistra programele preferate pentru a le putea urmări ulterior de pe orice ecran. Funcția de Căutare permite găsirea rapidă și cu ușurință a conținutului, indiferent dacă este vorba despre conținut TV linear sau On Demand, programe înregistrate sau în curs de difuzare.

În plus, serviciul Vodafone TV include o secțiune dedicată copiilor, „Kids’ App”, care oferă funcții de control parental, precum și o ofertă extinsă de conținut pentru copii, organizat pe canale sau personaje. 

Aplicația mobilă Vodafone TV este disponibilă pentru dispozitive cu sistem de operare iOS și Android

Lansarea noului serviciu Vodafone TV marchează, totodată, un pas important în parteneriatul cu Netflix, demarat în 2015. Având în vedere apetitul în creștere al consumatorilor pentru divertisment de tip On Demand (recunoașteți, ce ați făcut de când cu „work from home”?), precum și succesul campaniilor derulate în ultimii ani, mediaboxul Vodafone TV integrează acum serviciul Netflix, oferind clienților posibilitatea de a se bucura de producții și filme apreciate și premiate.

Serviciul Vodafone TV este disponibil, începând de astăzi, într-o ofertă specială, pentru clienții persoane fizice care optează pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17 euro / lună. 

De asemenea, utilizatorii persoane fizice pot beneficia de noul serviciu Vodafone TV și de mai multe avantaje cu noile oferte convergente lansate astăzi.

Vodafone ONE

Și pentru ca să nu se oprească știrea aici, Vodafone a anunțat că devin disponibile de astăzi noi oferte de servicii convergente fix-mobil, sub umbrela Vodafone ONE.

Vodafone ONE România

Astfel, clienții care optează atât pentru servicii mobile, cât și fixe de la Vodafone beneficiază de oferte și mai avantajoase, cu o reducere de 120 euro la contractele pe 2 ani.

De exemplu, abonații Vodafone de servicii mobile care optează și pentru un pachet de servicii fixe cu Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps și Super-WiFi beneficiază de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani, constând în 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe, plus 72 euro echivalentul HBO & HBO GO inclus in pachet.

Clienții Vodafone de servicii fixe beneficiază de o reducere de 120 de euro la contractul pe 2 ani optând și pentru un abonament de servicii mobile începând cu Vodafone Red 12: 48 euro reducere la abonamentul mobil, plus 72 de euro reducere la achiziționarea unui smartphone.

Articol din categoria: Evenimente

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro