Ce te-a ținut calm în anul pandemic 2020?

Ce te-a ținut calm în anul pandemic 2020?

Și nu e neapărat despre bani

Am trimis, recent, o serie de fotografii către Harper Collins, pentru a face parte dintr-o colecție, ce va fi publicată în curând, despre 2020, anul pandemic 2020. Cartea se va axa pe cele două teme principale care au marcat anul 2020: COVID-19 și protestele globale.

Editura, pe lângă fotografii, a cerut celor selectați să își trimită fotografiile, să spună și o poveste. Un story despre ce te-a ținut calm și cu o sănătate mentală normală, în timp ce nebunia anului 2020 se desfășura în jurul nostru.

Au fost multe momente de grijuri, de stres, de îngrijorare și criză, în 2020. Însă clipele în care m-am simțit cel mai calm și lipsit de stres, au fost cele în care am fotografiat. La începutul nebuniei, prin martie 2020, erau fotografii din casă. Cu mâncarea comandată sau obiecte din apartament. Apoi, când perioada de stat obligatoriu în casă a trecut, ușor-ușor, am ieșit afară.

Am o poziție destul de bună să văd zona podului Calvaria de la balcon, dar și blocul în construcție West City Tower, din același balcon.

Am ales să trimis, așadar, o serie de fotografii făcute, mai întâi, din balcon, apoi de pe acoperișul blocului turn. O serie de fotografii pe care le pun mai jos. Un fel de „storyboard” al felului în care am traversat, ca pasionat de fotografie, anul 2020.

 

Pe tine ce te-a ținut calm în anul pandemic 2020?

Articol din categoria: Fotografie

f64.ro
aaa

6 comentarii

  1. Plimbările și cititul m-au ținut calm

  2. #3 Comentariu nou

    Netflixul și dulciurile 😂 cei mai buni prieteni :))

    • Oh da, Netflix a fost prieten de nădejde pentru multă lume. Cam periculoasă combinația cu dulciurile … nu ți-a „dăunat”? 🙂

  3. Gătitul pentru Buburuza și servirea mesei împreună

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro