LifeBox: mâncare sănătoasă pentru un stil de viață sănătos

LifeBox: mâncare sănătoasă pentru un stil de viață sănătos

Slăbești în timp ce mănânci

Când anumite lucruri testate se dovedesc a fi bune, le repeți cu încredere. În urmă cu vreo doi ani, am testat, timp de două săptămâni, stilul de viață și alimentație LifeBox. Așa cum spuneam și atunci, trebuie să învățăm să mâncăm sănătos, ca să trăim sănătoși. Mai ales când auzi că românul aruncă 129kg de mâncare pe an.

După un 2020 în care am avut parte de atâtea, mai ales cu munca de acasă și fără mișcare, am vrut să revin la lucrurile testate, de care am vorbit, și am pornit o nouă experiență LifeBox. De data aceasta, o lună întreagă. Am vrut să văd ce rezultate se pot obține.

Pe măsurate

Mi-am propus să măsor cât mai atent diferența de la prima la ultima zi din cele 30. Am pornit pe 8 martie, 2021 de la o greutate de 96,4Kg și dimensiuni circumferințe de 102cm la abdomen, 104cm la piept, 38cm la brațe și 58cm la coapse. Scopul era ca să reduc cât mai mult posibil din greutate (eu având 1,75m înălțime) și circumferință la abdomen.

După 30 de zile de mâncat exclusiv doar de la , am ajuns la o greutate de 90,5Kg și dimensiuni circumferințe de 93,5cm la abdomen, 98cm la piept, 38cm la brațe și 57cm la coapse. Nu am mers deloc la sală, dar am introdus aproape zilnic, mersul pe jos timp de o oră, dimineața.

Adică am dat jos, fără sală, 5,8kg. Hai să zicem ~6kg. Sunt speranțe, deci. Dacă voi reîncepe să merg constant la sală, și voi continua alimentația sănătoasă, voi putea culege și alte rezultate. Și tu poți la fel!

Rețetele din meniul LifeBox

Sunt un gurmand. Mi-a plăcut și îmi place să gust din toate. Oriunde merg, găsesc ocazii să identific noi gusturi și componente alimentare. Și luna aceasta cu LifeBox a însemnat exact asta: degustare din toate.

Diversitatea este unul din cuvintele cheie ale acestei experiențe, pentru că ai parte de o mare varietate de unde să alegi. Uite câteva cadre pe care le-am făcut înainte de a mânca ce era în farfurie:

Descoperi ce îți place și ce nu ți se potrivește

Cu peste 150 de rețete unice într-o lună, mi-a fost imposibil să nu găsesc mâncăruri preferate, precum și unele care nu mi s-au potrivit. Și chiar asta e frumusețea unui astfel de experiment: faptul că ești expus la o variațiune de gusturi și stiluri de mâncare, iar tu ai ocazia să testezi pe tine ce merge și ce nu merge neapărat cu stilul tău. Sau nu ți pe plac.

Ai 3 feluri de mâncare și 2 gustări în fiecare zi.

Câștigi timp liber și stare de bine

Tot stresul și timpul folosit în a merge la cumpărături, să stai în coadă ca să intri în parcare și apoi în magazine, sau până și îmbulzeala de la rafturi, sunt lucruri date uitării, dacă alegi un astfel de serviciu. Curierii vin în fiecare dimineață, în intervalul agreat de tine, îți aduc cutia cu toată mâncarea pe ziua respectivă (sau pentru sâmbătă și duminică, sâmbăta dimineața), urmând ca tu să încălzești (după caz) și să mănânci exact ce „vine la rând”. Recunosc că le-am mai amestecat, consumând gustarea 2 dimineața sau micul dejun la prânz, dar per total tot ce mănânci pe zi nu trece de cantitatea maximă de kcal pe care ai ales-o.

Tot acest timp extra pe care îl câștigi îl poți folosi să stai cu familia, să te odihnești sau pur și simplu să nu te gândești la tot procesul de pregătire a mâncării. Eu, de exemplu, îmi impregnez o stare de bine când îmi pot lua micul dejun sau prânzul cu mine, la purtător, și să ies pe strada în Cluj să fotografiez. Și exact asta am făcut toată luna martie.

Faptul că poți face ceea ce dorești și să ai mai mult timp liber să poți face asta, îți aduce o stare de bine. Nu te vei simți bine doar fizic în urma consumului de mâncare sănătoasă, pregătită atent de profesioniși, ci câștigi și o stare de bine mentală.

Ar fi un moment aici pentru #ÎntrebareaLuiVal și să te întreb: ce ai face cu timpul liber câștigat cât nu trebuie să te ocupi cu adusul ingredientelor și pregătirea lor pentru a face mâncare?

Dacă vrei să simți pe pielea ta, dă-ți o șansă și încearcă meniurile LifeBox. Ai 10% discount la prima comandă, pt comenzi între 1 și 14 zile, cu codul ADSPEDIA. Codul este valabil până în 30 aprilie 2021, inclusiv.

.

Articol din categoria: Sănătate

f64.ro
aaa

2 comentarii

  1. Pont: mergi pe jos seara, imediat după ce iei ultima masă. Astfel consumi caloriile adunate și vei avea în plus un somn liniștit. Pentru slăbit nu se recomandă mersul la sală, ci fix ce ai făcut tu: regim alimentar corect și mers pe jos timp de 1 oră în ritm alert (4-5km/h).

    Bravos!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro