Viermi în masca de protecție?

Viermi în masca de protecție?

Fizicianul Cristian Presură explică

Un pretins experiment

Probabil că ai văzut deja video publicat de Ștefan Răzvan, despre așa-zișii „viermi din masca de protecție”. Bine, Ștefan, despre care nu știm mare lucru, decât că el spune despre el că locuiește în Tulcea, deși a „studiat” Biological Chemistry, la „Harvad”, absolvind în 2015. Bine, a uitat că „a absolvit la Harvard”, atîția ani, și doar în 1 ianuarie anul acesta a adăugat asta pe Facebook:

Aștept un răspuns de la Harvard, despre „studiile” lui Răzvan acolo și voi reveni cu un update aici.

Un experiment real

Cât despre Cristian Presură, doctor în fizică (pe care vă recomand să-l urmăriți pe YouTube), acesta a luat acest „experiment” al lui Ștefan ca punct de pornire pentru un experiment real, științific, încercând să tragă concluzii documentate. Aveți video mai jos, video ce nu necesită nicio explicație suplimentară:

Cristian Presură este laureat al Premiului Academiei pentru fizica „Stefan Procopiu” 2016, a primit medalia de onoare a Societatii Romane de Matematica în 2018 și premiul de cultura Gala Top 100 FP Ronania în 2014. În prezent este cercetător la compania Philips, în Olanda. Și deține o „șură”, unde face experimente.

Concluzia?

Trăim o perioadă grea. Trăim, zilnic, tot felul de evenimente la care nu este ușor să te adaptezi. Restricțiile ne-au secătuit psihic și financiar. Dar să nu uităm, mai ales acum, să gândim cu capul și să nu abandonăm logica, pentru orice mizerie aruncată cu interes pe social media.

Articol din categoria: Educație

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro