Numele meu e Valentin Vesa. M-am născut în România, Europa de Est, în anul 1979, noiembrie. Eram încă sub comunism, în plină „epocă de aur”. Îmi amintesc că ai mei ascultau Europa Liberă noaptea și ne spuneau să nu vorbim cu nimeni despre asta.

Am trecut și eu, ca majoritatea dintre voi de vârsta mea, prin perioadele de „șoim”, „pionier” și alte activități „patriotice” de strâns recoltele și curățat câmpurile de scaieți și buruieni. Dacă stau să mă gândesc acum la acele vremuri, erau chiar faine experiențele. Oricum nu aveam eu habar de ideologii politice și alte mecanisme din astea.

Eram în clasa a 5-a în dec ’89 și nu voi uita niciodată cum ne-a găsit acea zi: tata tocmai făcuse „rost” de o bancă fix cum erau cele de la școală, să o avem acasă și să ne facem temele în ea, să ne simțim „ca la școală” și ne făcuserăm toți 3 frații „cort” în ea și ne jucam de-a hoții și vardiștii. Din greșeală, frate-mi-o a dat cu piciorul peste ștecherul de curent de la televizor (Sirius 357) și l-a scos din priză. Ca să nu observe bunica, l-a băgat la loc și cumva am zis hai să ne asigurăm că are curent televizorul și l-am pornit. Exact în momentul în care Caramitru spunea „Hristos s-a născut!”. Începuse.

Dintotdeauna mi-a placut sa citesc, inca o fac cu placere. Din pacate acum mai mult online, nisat si specific pentru proiectele pe care le am. Sper sa repar asta.

Imi place sa scriu despre suflet, relatii si comunicare intre parteneri, dar abordez si alte subiecte, precum educatia si Social Media. NU fac si nu ma ocup cu politica.

Putem vorbi oricand despre web developmentgazduire web, social media si digital. Daca nu stiu eu, cu siguranta stiu pe cineva care stie. Vorbim?

Accept comentariile si nu banez decat pe cele care nu se incadreaza in normele bunului simt.