Cu o experiență de peste 17 ani în social media și, de aproape 10 ani, coroborată cu securitatea online, am văzut cam tot ce se poate vedea, în ambele domenii.

Am creat acest spațiu ca răspuns la dorința voastră de a învăța chestiuni concrete, ghidate pas cu pas, despre social media și securizarea profilelor tale online.


Cursuri pentru securizarea profilelor de social media

1. CURS ÎN GRUP: participare în grup de maxim 5 cursanți

Durează 30 de minute și sunt acceptați maxim 5 participanți la lecție. Avem timp să trecem, cu screen-sharing, pas cu pas, prin profilele de social media ale unui cursant, pe care îl vom folosi cu titlu de exemplu. Ne vom asigura că la finalul lecției, participanții vor știi cum să-și securizeze profilele de social media.

Costul acestui curs este de 10 EUR, cu plata online.


2. CURS PREMIUM: un singur participant sau reprezentant agenții

Durează 30 de minute și este acceptat un singur participant la lecție. Așadar, acesta poate întreba ce dorește și avem timp să trecem, cu screen-sharing, pas cu pas, prin profilele de social media ale acestuia sau ale clienților din agenția reprezentată de către cursant.

Costul acestui curs este variabil, în funcție de opțiunea aleasă, cu plata online:
15 EUR, pentru sesiunea 1:1
50 EUR, pentru agenții.


Servicii social media

1. Auditul profilelor personale sau de brand

Durează 30 de minute și este acceptat un singur participant. Vom analiza împreună setup-ul actual, vom face constatări și o analiză a scopului fiecărui profil, precum și un review al strategiei actuale, urmând să facem câteva recomandări pentru ceea ce se poate îmbunătăți. 

Costul acestui audit este de 30 EUR/profil, cu plata online.