LifeBox – un stil de viață sănătos

LifeBox – un stil de viață sănătos

Trebuie să învățăm să mâncăm sănătos, ca să trăim sănătoși

Am tot dorit, de câteva luni să încep să mănânc mai organizat și să reduc din cantitatea de alimente, în așa fel încât să pot să îmi păstrez corpul la un nivel optim de alimentație.

Desigur că cea mai mare problemă pe care, cel puțin personal, o observ la oamenii care au un stil de viață asemănător cu al meu, este faptul că fie nu pun preț pe ce, cît și când mănâncă, fie „orice e OK, atâta vreme cît umple stomacul”.

Desigur că, la nivel mental, cu toții suntem de acord că mâncăm pentru ca să trăim și nu trăim pentru ca să mâncăm.

De ce recomand LifeBox?

Înainte de toate, trebuie spus, încă de la început, faptul că vorbim aici despre știință, despre alimentație corectă, bazată pe meniuri verificate de nutriționiști și cu ingrediente sănătoase.

Chiar de la început, înainte de a comanda tipul de meniu și cantitatea de kilocalorii pe care acesta îl va conține, există o procedură foarte ușoară prin care poți selecta pe site, cu ajutorul unui sondaj, ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

Astfel, după ce introduci câteva date despre tine, stilul tău de viață, greutate și scopul pe care îl ai la momentul plasării comenzii, vei primi o recomandare cu privire la meniul care ți se potrivește cel mai bine.

Meniurile se livrează în fiecare dimineață, în intervalul orar pe care l-ai cerut. Pentru că eu îmi încep ziua de dimineața de la 7:00, am cerut să mi se livreze între orele 06:00-07:00 dimineața. LifeBox folosește un curier intern, care vine la ușă, cu cutia ce conține meniul pe care l-ai comandat pentru ziua respectivă, frumos ambalat în caserole de plastic.

Pentru că duminica nu se fac livrări, sîmbătă dimineața vei primi ambele meniuri, atât pentru sîmbătă că și pentru duminică.

Un lucru foarte faine este faptul că meniurile nu se repetă, timp de cel puțin 21 de zile, iar asta am văzut-o și eu, pentru că în cele două săptămâni de testare nu am avut niciodată același meniu repetat.

Despre mâncare și meniul ales de mine

După ce am terminat sondajul de pe site, mi s-a recomandat meniul OptimBox la 2500 kcal. Am rămas prima săptămână cu această cantitate, însă am realizat că, după ce mâncam și cina, eram puțin cam prea sătul.

Cutia, care este livrată zilnic, conține trei feluri de mâncare principale și două gustări. Este important să le distribui egal pe parcursul zilei.

Nu chiar Cräciunul, dar e ok 😌.

Am cerut să mi se modifice cantitatea la 2000 kcal, și m-am simțit mult mai bine. Într-adevăr, așa cum am procedat și eu, poate proceda oricine; pentru că, deși ai comandat oricât de multe zile în avans, poți oricând, cu 24 de ore înainte de a fi livrat următorul meniu, să ceri modificarea cantității.

Pe parcursul celor două săptămâni, am publicat constant pe Instagram stories, diferitele tipuri de mâncare ce erau cuprinse în meniuri. Prima și poate chiar și a doua zi, încă, nu mă obișnuisem cu gustul mâncării, pentru că erau atât de variate aromele de ceea ce obișnuiam eu să mănânc.

Apoi, ușor-ușor, trebuie am început să identific ingredientele și să savurez cu adevărat fiecare meniu.

Despre împachetarea mâncării vreau să fac o mențiune specială, pentru că niciodată nu mi s-a întâmplat să vină cu plasticul, ce se lipea peste cutie, să fie dezlipit sau găurit. Chiar dacă pui cutia cu tine în mașină sau o duci la birou, ești relaxat, știind că cutiile de plastic din interior nu se varsă, iar asta pentru mine a fost un element foarte important.

Cum puteți comanda LifeBox?

Pasul 1: după ce faci sondajul, ca să îți dai seama ce meniu ți se potrivește, intri să faci comanda online.

Pasul 2: alegi opțiunile disponibile, cu privire la orașul în care locuiești (momentan, livrările se pot face în București, Cluj-Napoca și Oradea), tipul de meniu, numărul de calorii și perioada de timp.

Pasul 3: după completarea datelor personale și adresei, nu uita să aplici codul promoțional ADSPEDIA pentru a primi reducerea de 10%.

Concluzii

Deși nu este o opțiune neapărat ieftină, totuși cred că LifeBox poate deveni o alternativă utilă, poate chiar pentru perioade scurte de timp, când nu ai timp sa gătești sau ești foarte ocupat cu munca. Un stil de viață sănătos.

Poate chiar lucrezi de acasã și ai nevoie să știi că tot stresul de a pregăti, gândi meniuri variate de mâncar, îl preia altcineva și că niciodată nu vei avea perturbări ale orarului tău de hrănire.

Mâncarea este livrată în fiecare dimineață, de luni până sambătă, la ora agreată cu tine, iar sambăta se livrează și mâncarea pentru duminică.

Timp de 21 de zile mâncarea în meniuri nu se repetă, ceea ce aduce o varietate în alimentație și nu face să pară, întreaga experiență, ca fiind o dietă de slăbire impusă, ci un stil de viață sănătos.

Ofertă specială

Așa cum cei care mă urmăriți pe Instagram, cel mai probabil că ați observat, în urma parteneriatului pe care le-am încheiat cu LifeBox, pentru orice comenzi de meniuri între 2-14 zile, veți primi un discount de -10%, când utilizați codul promoțional ADSPEDIA, la momentul plasării comenzii online pe site-ul www.lifebox.ro.

Articol din categoria: Generale, Sănătate

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro