#24Hour Project 2021: cel mai mare maraton fotografic, în timp real, din lume

#24Hour Project 2021: cel mai mare maraton fotografic, în timp real, din lume

Unul la care poți participa și tu

După o pauză „pandemică” în 2020, proiectul 24 Hour Project se reia anul acesta. Motivează-te, ca fotograf, să ajuți la susținerea unei cauze sociale și să faci o diferență prin fotografiile tale.

 Ideea este simplă:

Alătură-te fotografilor din toată lumea, fă o fotografie la fiecare oră, timp de 24 de ore în ziua evenimentului, distribuie fiecare fotografie folosind modelul 24HourProject și ajută la strângerea de fonduri pentru ONG-urile ce luptă pentru cauze sociale. În ediția din 2021 ne vom concentra pe susținerea drepturilor copiilor.

Toți fotografii sunt acceptați – orice nivel, vârstă, indiferent de cameră foto sau smartphone folosit, de oriunde pe glob.

Fotografiile făcute pe durata evenimentului vor documenta Condiția Umană în lume (emoții, umor, iubire, tristețe, bucurie, împlinire, durere, singurătate etc)

Cum poți participa:

Înregistrare

Înregistrează-te GRATUIT, donează proiectului @24HourProject (opțional) și vei primi pe email toate detaliile despre ziua evenimentului.

Cel mai important e să petreci un timp interesant, în prezența altor fotografi locali, în timp ce te conectezi și cu ceilalți participanți din toată lumea, ajutându-ne să facem o diferență pentru drepturile copiilor

Poți arunca o privire și la magazinul nostru online să vezi dacă găsești ceva ce îți place pentru tine sau să faci cadou unui prieten.

Share

Dă mai departe prietenilor online și spune tuturor că participi la susținerea drepturilor copiilor. Cere-le să te susțină donând pe website, cumpărând ceva din magazinul online, ajutând la strângerea de fonduri ce vor susține organizațiile caritabile participante la proiect.

Din 2012, proiectul @24HourProject a colaborat cu ONG-uri ce ajută la conștientizarea problemelor sociale. Mai bine de 19200 de fotografi din 112 țări au participat la proiect. 

Dacă poți, participă și cu o donație personală.

Începe să fotografiezi

Proiectul începe la 00:00, oră locală, pe data de 24 iulie 2021 și se încheie la 24:00. Vei face o fotografie, o editezi, o publici pe toate profilele tale de social media, folosind modelul @24HourProject. Echipa noastră va monitoriza feed-ul de conținut și va republica o selecție a fotografiilor participanților.

Notă: nu este obligatorie participarea pe întreaga durată a celor 24 de ore sau publicarea unei fotografii la fiecare oră, dar te încurajăm să încerci. Vei fi parte a unui proiect global și te vei distra.

Pentru mai multe informații poți citi și pagina noastră de FAQ sau/și să contactezi ambasadorul din orașul tău (eu mă ocup de Cluj).

Modelul de text pentru publicare:

9:02am #city #country “Title & Story” by @username as part of the #24hourproject to support Children’s Rights and raise funds for @ResponsibleCharity. For more information visit @24HourProject

#24hr21 #24hr21_city #24hr21_country

Exemple de hashtag-uri: #24hr21_city = #24hr21_cluj, #24hr21_country = #24hr21_romania

Participă la expoziții

Urmărește proiectul pe Facebook, Instagram și Twitter pentru a fi la curent cu expoziții ce urmează să se organizeze în toată lumea – până acum am avut 26 de expoziții cu fotografiile din proiect. Imediat ce o nouă expoziție se anunță, poți participa cu fotografiile făcute în ziua evenimentului.

Participă și tu, începe cu înregistrarea pe site-ul proiectului.

Articol din categoria: #24HourProject, De suflet, Fotografie, Proiecte, Social Media

f64.ro
aaa

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro