Numele meu e Valentin Vesa. M-am născut în România, Europa de Est, în anul 1979. Eram încă sub comunism, în plină „epocă de aur”. Îmi amintesc că ai mei ascultau Europa Liberă, noaptea, și ne spuneau să nu vorbim cu nimeni despre asta.

Am trecut și eu, ca majoritatea dintre voi de vârsta mea, prin perioadele de „șoim”, „pionier” și alte activități „patriotice” de strâns recoltele și curățat câmpurile de scaieți și buruieni.

Eram în clasa a 5-a în dec ’89 și nu voi uita niciodată cum ne-a găsit acea zi: tata tocmai făcuse „rost” de o bancă fix cum erau cele de la școală, să o avem acasă și să ne facem temele în ea, să ne simțim „ca la școală” și ne făcuserăm toți 3 frații „cort” în ea și ne jucam de-a hoții și vardiștii. Din greșeală, frate-mi-o a dat cu piciorul peste ștecherul de curent de la televizor (Sirius 357) și l-a scos din priză. Ca să nu observe bunica, l-a băgat la loc și cumva am zis hai să ne asigurăm că are curent televizorul și l-am pornit. Exact în momentul în care Caramitru spunea „Hristos s-a născut!”. Începuse.

Dintotdeauna mi-a plăcut să citesc, încă o fac cu plăcere. Din păcate acum mai mult online, nișat și specific pentru proiectele pe care le am. Am adoptat, pe rând, Internetul (în clasa a X-a, prin 1995) și toate platformele digitale și de social media ce au apărut. Desigur, să nu uităm de Napaster, mIRC sau KaaZaa, DC++ etc.

Îmi place să scriu despre social media, securitate online, educație. NU fac și nu mă ocup cu politica. Dar îmi place să fac voluntariat. Ofer servicii de consultanță pe branding, social media, user experince, mobile app și digital marketing.

Putem vorbi oricând despre implementare website-uri, securitate online, social media și digital. Dacă nu știu eu, cu siguranță știu pe cineva care știe. Cea mai mare pasiune, pe lângă „job-ul” în social media? Fotografia. Care vine „la pachet” cu pasiunea pentru călătorii.

Accept comentariile și nu șterg decât pe cele care nu se încadrează în normele bunului simț.

Mă găsiți și pe Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, 500px, Steller, Unsplash, Getty Images și altele.